Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Fit en Sterk in 4 Weken

  • E-learning

Word fit! Start je dag met goede oefeningen en leer ondertussen alles over fitness, jouw eigen gezondheid en beweging.

Wil jij graag sterker worden en op de juiste manier starten met gezonder leven door meer te bewegen? Dan is deze online training echt iets voor jou! Vier weken lang bouw jij je kennis, oefeningen en kunde op, van warming up tot cooling down. Ook krijg je steeds meer inzicht in de achtergrond van de oefeningen, je motoriek en het effect van bewegen op je lijf. Zo ga je praktisch aan de slag en leer je ondertussen ook over het ‘waarom’. Je zult versteld staan wat je kunt bereiken in een maand, als jij tijdens deze training flink je best doet. Beloofd. Start vandaag nog!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet hoe fit je bent en hoe je op basis daarvan een persoonlijk trainingsschema opstelt.
  • Jij kent de vijf grondmotorische vaardigheden en hoe je deze traint.
  • Jij weet waar een goede en volledig fysieke training uit bestaat.
  • Jij kunt de intensiteit van een training specifiek afstemmen op jouw doel.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor iedereen die zijn of haar conditiegedisciplineerd en gestructureerd wil opbouwen en fitter wil worden. Deze training biedt geen medische begeleiding. Heb je gezondheidsklachten? Dan is het altijd raadzaam eerst een arts of andere specialist te raadplegen.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.