Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Examen Wft Inkomen

  • Examenvoucher

Klanten adviseren over inkomensverzekeringen? Maak het examen Wft Inkomen ✓ Examen bij de opleiding Wft Inkomen ✓ NIBE-SVV ✓ Meld je aan!

U schrijft zich in voor een los examen. Nadat uw inschrijving bij NIBE-SVV is binnengekomen wordt er met u contact opgenomen om eventuele ontbrekende gegevens bij u op te vragen die nodig zijn om uw inschrijving in behandeling te kunnen nemen. Zodra uw gegevens compleet zijn kunnen wij u inschrijven voor het betreffende examen. Binnen enkele dagen ontvangt u per mail inloggegevens voor e-Connect, uw digitale (leer)omgeving. Via e-Connect reserveert u de datum, het tijdstip en de locatie van uw examen. Na de examenboeking ontvangt u per mail een bevestiging van uw inschrijving. Deze boekingsbevestiging dient u mee te nemen naar de examenlocatie (op papier of op uw mobiele telefoon). Vergeet ook niet een geldig id-bewijs mee te nemen! NIBE-SVV maakt zo spoedig mogelijk, uiterlijk na 4 weken, het examenresultaat bekend via e-Connect.

Leerplan

Examenvorm

verschillende soorten vragen

Examenduur

135 minuten

Aantal vragen

44 (68 punten)

Slaaggrens

68%

Rooster

135 minuten

Diploma uitreiking

Beoordeling

Het examen Wft Inkomen kent een vaste volgorde die is opgebouwd uit drie onderdelen:

  • het onderdeel kennis en begrip
  • het onderdeel professioneel gedrag
  • het onderdeel vaardigheden en competenties

Dit examen is gebaseerd op de toetsmatrijs en de wettelijke toetstermen. Beide zijn vastgesteld door het CDFD.

Leerdoel(en)

Dit examen hoort bij de opleiding Wft-module Inkomen. Na het behalen van dit examen ontvang je het officieel erkende certificaat Wft Inkomen. In het examen wordt gebruikgemaakt van verschillende vraagvormen waarmee jouw kennis en begrip, professioneel gedrag en vaardigheden en competenties worden getoetst. NIBE-SVV is door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) erkend als exameninstituut. De examens worden gemaakt onder toezicht van het CDFD.