Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Succesvol Leidinggeven op Afstand

  • E-learning

Thuiswerken zorgt voor een hele nieuwe dynamiek. Hoe steun jij je team en blijf je de resultaten behalen, ondanks de afstand?

Van fysieke aanwezigheid op kantoor naar begeleiden op afstand vraagt om een nieuwe aanpak van jou als leidinggevende. Je kunt minder goed zien wat je werknemers bezighoudt of waar ze tegenaan lopen. Het kan geen kwaad je eens te verdiepen in deze omslag, waarbij je stuurt op resultaat, het maken van goede afspraken en het vergroten van onderling vertrouwen. Hoe steun jij je team en help je hen met hun verantwoordelijkheden, ook al is de fysieke afstand nog zo groot? Dat leer jij in deze online training.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij stuurt op resultaat in plaats van op aanwezigheid.
  • Jij weet hoe je het teamgevoel versterkt en ondersteunt.
  • Jij maakt duidelijke afspraken over ieders bereikbaarheid.

Doelgroep(en)

Ben jij leidinggevende van een team dat steeds vaker tijd- en plaatsonafhankelijk werkt? Doe meer ervaring op en weet hoe je hierop inspeelt!

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.