Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Examen Beleggen

  • Examenvoucher

Maak het examen Beleggen en toon je kennis en vaardigheden binnen dit gebied aan ✓ Examen bij de opleiding Beleggen ✓ NIBE-SVV ✓ Schrijf je nu in!

U schrijft zich in voor een los examen. Nadat uw inschrijving bij NIBE-SVV is binnengekomen wordt er met u contact opgenomen om eventuele ontbrekende gegevens bij u op te vragen die nodig zijn om uw inschrijving in behandeling te kunnen nemen. Zodra uw gegevens compleet zijn kunnen wij u inschrijven voor het betreffende examen. Binnen enkele dagen ontvangt u per mail inloggegevens voor e-Connect, uw digitale (leer)omgeving. Via e-Connect reserveert u de datum, het tijdstip en de locatie van uw examen. Na de examenboeking ontvangt u per mail een bevestiging van uw inschrijving. Deze boekingsbevestiging dient u mee te nemen naar de examenlocatie (op papier of op uw mobiele telefoon). Vergeet ook niet een geldig id-bewijs mee te nemen! NIBE-SVV maakt zo spoedig mogelijk, uiterlijk na 4 weken, het examenresultaat bekend via e-Connect.

Leerplan

Examenvorm

Digitaal examen

Examenduur

75 minuten

Aantal vragen

40

Slaaggrens

70%

Rooster

75 minuten

Diploma uitreiking

Voor wie?

Je werkt als financieel adviseur, adviseur hypotheken of leven of front- of backofficemedewerker van een intermediair of verzekeraar en je wilt meer kennis opdoen op het gebied van beleggingen.

Leerdoel(en)

Het examen Beleggen hoort bij de opleiding Beleggen. In de opleiding doe je kennis op over beleggingsproducten zoals aandelen, obligaties en opties en verdiep je je in de risico’s van de verschillende producten. Ook leer je hoe je je advies aanpast aan de wensen en behoeften van een klant en waar je aan moet voldoen om binnen de kaders van de wet te handelen. Na afloop van de opleiding kun je je kennis en vaardigheden toetsen met dit examen Beleggen.