Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Financieel Management

  • E-learning

In deze training over financieel management leer je de basis van een financieel gezonde organisatie te begrijpen.

Financieel management is niet ieders favoriete vakgebied, maar toch is het essentieel om dit goed te snappen. Gezonde organisaties hebben hun financiën op orde en plannen vooruit. In deze online training word je in vijf weken meegenomen langs alle belangrijke facetten van financieel management. Je start met de basis en leert bijvoorbeeld ook een eenvoudige balans te lezen.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij hebt geleerd te werken met kosten, balans en resultaatrekeningen.
  • Jij kunt de stand van zaken bij je organisatie bepalen po basis van de cijfers.
  • Jij kunt jouw organisatie aansturen op basis van de financiële gegevens.

Doelgroep(en)

Deze online training is geschikt voor iedereen die zich met de financiën van een organisatie bezighoudt, maar voor wie dit niet de kerntaak is.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.