Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Balanslezen en Analyse

  • E-learning

Verdiep je in de balans, de resultatenrekening en het kasstroomoverzicht van kleine en middelgrote ondernemingen.

Heb je veel te maken met de financiële situatie van je bedrijf, maar weet je eigenlijk niet goed hoe dit precies zit? Of kijk je vaak mee in de jaarrekening van je werkgever, maar snap je eigenlijk niet echt hoe die er nu voor staat? Dan is het tijd je te verdiepen in balanslezen en analyse. Daarmee leer je echt begrijpen hoe een organisatie er financieel voor staat. We houden het simpel en praktisch, gericht op de basis.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij kunt de financiële verslaglegging van een onderneming lezen en begrijpen.
  • Jij interpreteert de overige informatie uit een jaarrapport op de juiste manier.
  • Jij doorziet de waarderingsgrondslagen en past deze toe op de jaarrekening.
  • Jij kunt verschillende ratio's berekenen en begrijpen.
  • Jij kunt de financiële situatie van een onderneming beoordelen.

Doelgroep(en)

Ben je net gestart als ondernemer of heb je binnen je organisatie veel te maken met de balans van je afdeling? Deze online training is geschikt voor iedereen die de basis wil snappen van de balans van een onderneming.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.