Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Outputgericht Sturen

  • E-learning

Ga over op outputgericht sturen en geef je medewerkers leiding op basis van wat ze opleveren, in plaats van of ze er zijn!

Outputgericht sturen gaat over leidinggeven op basis van resultaten. Ofwel: waar werkt iemand aan, is diegene druk en is hij of zij aanwezig? In sommige beroepen is dit belangrijk, maar aansturing gaat tegenwoordig steeds meer om resultaten. Je stuurt dus medewerkers aan op het zorgen voor de juiste opbrengsten. Dit kan los gezien worden van werktijden en werklocatie. Daarom gaat resultaatgericht sturen ook vaak samen met de transitie naar het nieuwe werken. Zijn je medewerkers altijd buiten de deur? Dan kun je nou eenmaal niet controleren of ze eigenlijk wel aan het werk zijn. Kijken naar resultaten werkt dan beter. In deze training leer je hoe je de overgang maakt naar outputgericht sturen. Je leert hoe het precies werkt, welke kaders er zijn en wat dit vraagt van jou en je medewerkers.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet wat outputsturen kan opleveren.
  • Jij weet wat mensen inspireert om in beweging te komen.
  • Jij kent jouw verantwoordelijkheden jij en je medewerkers hebben.
  • Jij weet wat jij moet doen om outputsturing te laten slagen.
  • Jij kunt coachend leidinggeven inzetten om medewerkers te inspireren en meer verantwoordelijkheden te geven.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor iedereen in een leidinggevende positie die de vrijheid heeft om medewerkers aan te sturen op resultaten.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.