Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Evidence Based Practice

  • E-learning

Werken vanuit Evidence Based Practice? Of begrijpen hoe de vijf stappen precies werken? Start nu!

Evidence Based Practice wordt gebruikt als werkwijze binnen de geneeskunde en paramedische beroepen. Het is een methode met vijf stappen die zich richt op het vanuit bewijslast onderbouwd maken van keuzes en te werken. Je kijkt hiermee naar de doelmatigheid en doeltreffendheid van methodes. Ook wordt EBP steeds vaker gebruikt als beoordelingsinstrument door overheden en verzekeraars. Deze praktijkgerichte en toegankelijke training leert je de basis van EBP te beheersen.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij kent de vijf stappen die EBP kent.
  • Jij weet hoe je deze stappen in de praktijk gebruikt.
  • Jij beheerst de basiskennis van deze methode.

Doelgroep(en)

Deze training is bedoeld voor iedereen binnen de geneeskunde en paramedische beroepen, sectoren waarbinnen Evidence Based Practice een veel gebruikte werkwijze is. Werk je niet in deze sectoren, kan het geen kwaad je alsnog te verdiepen in deze methode.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.