Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Teamontwikkeling voor Leidinggevenden

  • E-learning

Hoe zorg je dat jouw team groeit en weet je aan welke knoppen je moet draaien om je team effectief te krijgen? Leer het nu!

Teamontwikkeling stimuleren is één van de belangrijkste taken van een leidinggevende. Als je de groei weet te versnellen, word je team effectiever en gaan collega's beter samenwerken. Maar daarvoor moet je wel eerst tot in de puntjes begrijpen wat teamdynamiek inhoudt en weten waarom een team doet wat het doet. Wie zijn de beïnvloeders en op welke wijze kun je ze het beste begeleiden als leidinggevende? Dat leer je in deze training!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij kent de ontwikkelingsfasen van een team en je weet in welke fase je team zit.
  • Je weet wat de vijf meest voorkomende frustraties per team zijn en wat je kunt doen.
  • Jij kent de verschillende stijlen van leidinggeven en je weet welke je het beste kunt inzetten.

Doelgroep(en)

Ben jij leidinggevende van een team of bijvoorbeeld projectmanager voor langere tijd? Dan is deze training ideaal voor je. Je hebt geen voorkennis nodig van teamontwikkeling.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.