Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Programmeren met Python

  • E-learning

Leer direct programmeren met één van de populairste en meest toegankelijke programmeertalen die er zijn: Python!

Python is een van de meest toegankelijke programmeertalen die er zijn. Een perfecte taal voor als je bijvoorbeeld niet fulltime programmeur wilt worden, maar wel eenvoudige applicaties wilt kunnen maken. Door het eenvoudig gebruiken van externe functies, kun je de taal breed inzetten. Tegenwoordig wordt hij bijvoorbeeld veel ingezet voor data-analyse, Machine Learning, Artificial Intelligence en Natural Language Processing (NLP).

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij kunt werken met variabelen, functies, controlesystemen en loops.
  • Jij kunt eenvoudige applicaties programmeren.

Doelgroep(en)

De training is ideaal voor mensen die in de basis willen kunnen programmeren om bijvoorbeeld delen van het werk te automatiseren. Voor deze training is geen voorkennis nodig. Je kunt direct starten. Bij de start download je het programma Komodo Edit. Dit is gratis beschikbaar maar moet wel geïnstalleerd worden op je computer. Kan dit niet op je zakelijke computer? Dan is het wellicht een optie deze training thuis te volgen.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.