Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Sollicitatiegesprekken Voeren

  • E-learning

Solliciteren is een vak! Leer de fijne kneepjes in deze online training. Van goede voorbereiding tot het perfecte gesprek.

Solliciteren is eigenlijk net een vak. En wat is nou het mooiste aan een vak? Je kunt er beter in worden! Ben jij op dit moment op zoek naar een nieuwe baan en wil je er alles aan doen om deze baan binnen te halen? Start dan meteen met deze training. Je leert onder andere een aantal basisvaardigheden die je nodig hebt om te solliciteren. Van voorbereiding op het gesprek tot aan tips en tricks, de hele basis komt aan bod en helpt jou op weg!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet wat jij kunt verwachten in een gesprek.
  • Jij weet hoe jij je moet voorbereiden op het voeren van een goed gesprek.
  • Jij weet hoe je vragen scherp en duidelijk beantwoordt.
  • Jij zorgt ervoor dat je de perfecte kandidaat bent.

Doelgroep(en)

Binnenkort solliciteren? Deze online training is geschikt voor iedereen die goed wil worden in het voeren van sollicitatiegesprekken als sollicitant.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.