Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Jouw Organisatie Duurzaam Maken

  • E-learning

Maak jouw organisatie duurzaam! Met deze training werk je vanaf de eerste dag doelgericht toe naar een duurzamer bedrijf.

Deze training is volledig gericht op duurzaamheid. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat jouw organisatie een zo klein mogelijke ecologische footprint achterlaat? Waar begin je als je als organisatie wilt transformeren? Dat en nog veel meer komt aan bod in deze training. Je duikt dieper in het nodige stakeholdermanagement en je leert hoe je jouw omgeving enthousiasmeert en meekrijgt in de duurzame veranderingen. De training is erg praktijkgericht, waardoor je eigen organisatie jouw centrale casus is. Je werkt bijvoorbeeld aan een berekening van de CO2-uitstoot van het bedrijf en zoekt daar een oplossing om deze te verminderen. Op deze manier voer je de eerste veranderingen door in de praktijk!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij kunt uitleggen wat de zakelijke relevantie van duurzaamheid is.
  • Jij hebt een analyse gemaakt van de meest relevante aspecten van duurzaamheid voor jouw bedrijf.
  • Jij weet wat er moet gebeuren om de duurzaamheid in jouw bedrijf te verankeren.
  • Jij weet hoe je anderen enthousiasmeert en meekrijgt in de duurzame veranderingen.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor mensen die hun organisatie duurzamer willen maken. Heb je een interesse in duurzaam werken of ondernemen, maar weet je niet goed waar je moet starten? Dan is deze training vast iets voor jou!

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.