Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Microsoft Excel Advanced: Formules en Functies

  • E-learning

Nóg meer uit Excel halen? Met deze training zorg je ervoor dat je formules en functies écht beheerst!

Excel is wereldwijd nog steeds een van de meest gebruikte softwarepakketten. Bijna iedereen kan wel werken met =som(). Toch gebruiken de meeste mensen maar een paar procent van alle mogelijkheden. Weet je bijvoorbeeld al wat het verschil is tussen $A$1 en A$1? En weet je nog steeds niet hoe je van die ene foutmelding ‘#WAARDE!’ afkomt? Dan is het tijd voor deze training. We focussen hierin op formules en functies. Wil je af van veel handwerk bij dataverwerking en interpretatie? Start dan direct!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij kunt logische functies gebruiken.
  • Jij kunt verwijzingen maken.
  • Jij kunt functies in functies gebruiken.
  • Jij kunt geavanceerde zoekfuncties gebruiken.
  • Jij kunt rekenen met datum en tijd.

Doelgroep(en)

Werk jij veel met Excel, heb je de basis al onder de knie, maar heb je nog moeite met functies en formules? Dan is deze training perfect voor jou! De voorbeelden in de training zijn geschikt voor versie 2010/2013/2016/2019. Werk je met één van deze versies, dan kun je af en toe kleine verschillen opmerken, omdat er bij elke versie wel iets is veranderd. Gelukkig heb je daar geen last van als je aan het oefenen bent.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.