Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Pitchen voor een Nieuwe Baan

  • E-learning

Zo effectief mogelijk solliciteren? Gebruik je persoonlijke talenten en schat je kansen goed in. Hoe? Volg de training!

Als jij op zoek bent naar een nieuwe baan, zijn een goede voorbereiding en strategisch inzicht super belangrijk. In deze online training leer je hoe je dat stap voor stap aanpakt. Waar begint bijvoorbeeld je voorbereiding mee? Welke talenten heb je in huis en hoe zet je deze in? Deze korte introductietraining helpt je kort maar krachtig op weg.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet hoe jij jouw persoonlijke talenten zichtbaar maakt en inzet.
  • Jij weet welke voorbereidingen je moet treffen vóór je gaat solliciteren.
  • Jij snapt hoe vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bepaalde kansen beïnvloeden.

Doelgroep(en)

Op zoek naar een nieuwe baan, maar nog niet helemaal duidelijk hoe je dat aan wilt pakken? Dan is deze training echt iets voor jou.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.