Skip to footerSkip to content
 1. Alle Cursussen

Microsoft PowerPoint - Gevorderd

 • E-learning

Doe in korte tijd en op praktische wijze alle kennis en -vaardigheden op om professionele presentaties te kunnen maken in Microsoft PowerPoint. Start direct!

Wil je leren hoe je een professionele presentatie kunt geven met behulp van Microsoft PowerPoint? Met de cursus Microsoft PowerPoint – gevorderd leer je werken met de geavanceerde technieken van dit programma. In korte tijd leer je hoe je je presentaties kunt professionaliseren video’s en geluid, geavanceerde grafieken en andere technieken. Als je alle functies die PowerPoint te bieden heeft, in de vingers hebt, kun je presentaties nóg boeiender en interessanter maken voor je doelgroep. Deze vaardigheid is een uitstekende aanvulling op je cv.

In het kort

Wil je leren hoe je een professionele presentatie kunt geven met behulp van Microsoft PowerPoint? Met de cursus Microsoft PowerPoint – gevorderd leer je werken met de geavanceerde technieken van dit programma. In korte tijd leer je hoe je je presentaties kunt professionaliseren video’s en geluid, geavanceerde grafieken en andere technieken.

Als je alle functies die PowerPoint te bieden heeft, in de vingers hebt, kun je presentaties nóg boeiender en interessanter maken voor je doelgroep. Deze vaardigheid is een uitstekende aanvulling op je cv.

Daarom kies je voor de cursus Microsoft PowerPoint - Gevorderd
 • Leer in korte tijd Microsoft PowerPoint professioneel gebruiken.
 • Praktische en zeer toegankelijke cursus.
 • Inclusief lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Geen vooropleiding nodig.

Doelgroep en toelating

De cursus Microsoft PowerPoint – gevorderd is bestemd voor iedereen die meer dan alleen standaardpresentaties wil maken, en wil leren op een efficiënte manier een professionele en doeltreffende presentatie te maken, bijvoorbeeld om helder (verkoop)cijfers te tonen, plannen te presenteren en behaalde resultaten duidelijk te maken. De cursus is daarom bijzonder geschikt voor accountmanagers, onderzoekers, (directie)secretaresses, secretarieel medewerkers en verkopers. Maar de cursus is uiteraard ook heel nuttig als je voor je studie een duidelijke presentatie wilt kunnen maken.

Om deze cursus te kunnen volgen is er geen specifieke vooropleiding vereist. Basiskennis van Microsoft PowerPoint is wel gewenst.

De cursus

Tijdens de cursus Microsoft PowerPoint – gevorderd doe je op praktische wijze inzicht op in de meer geavanceerde functies van PowerPoint. Je gaat aan de slag met het maken van professionele presentaties en leert hoe je je presentaties kunt verfraaien met onder andere video’s en geluid, animaties en geavanceerde grafieken.

Na afronding van deze cursus weet je alles over:

 • het opmaken en aanpassen van sjablonen en dia-achtergronden,
 • het verfraaien van je presentatie met behulp van ingebouwde tekenhulpmiddelen en hulpprogramma’s voor het bewerken van afbeeldingen,
 • het toepassen van geavanceerde functies voor grafiekopmaak en het maken en bewerken van diagrammen,
 • het invoegen van video’s en geluid en het toepassen van animatiefuncties,
 • het koppelen, insluiten, importeren en exporteren van functies om gegevens te integreren,
 • het werken met aangepaste diavoorstellingen, het toepassen van instellingen op een diavoorstelling en het afspelen van een diavoorstelling,
 • het controleren en corrigeren van de inhoud van de presentatie, voordat deze wordt afgedrukt en de presentatie wordt gegeven.

Examens en diploma

De cursus Microsoft PowerPoint - gevorderd wordt afgesloten met een eindopdracht. Kijk voor de examenkosten bij Studieduur en kosten.

Succesvolle afronding van alle modules geeft recht op het LOI-diploma Microsoft PowerPoint – gevorderd.

Bij alle LOI-opleidingen staat de kwaliteit voorop. Onze volledige MBO- en HBO- opleidingen zijn wettelijk erkend en worden ontwikkeld volgens de allerhoogste normen. Diezelfde normen hanteren we ook bij onze beroepsgerichte cursussen en opleidingen.

Bovendien werkt de LOI nauw samen met brancheorganisaties en exameninstanties. Een beroepsgerichte opleiding van de LOI sluit daardoor perfect aan op het examen én op de praktijk. Je behaalt dan ook een waardevol diploma waarmee werkgevers je graag zien komen.

Studiemethode en begeleiding

Thuisstudie: zelfstandig maar zeker niet alleen

Een thuisstudie van de LOI biedt alle ruimte om de opleiding goed te kunnen combineren met een baan en druk privéleven. De hele studiemethode is opgezet om flexibel en tegelijkertijd zeer doelgericht te studeren. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding via internet.

 • Volledig flexibel studeren in je eigen tempo.
 • Bepaal zelf waar en wanneer je studeert.
 • Altijd online begeleiding door ervaren docenten.
 • Altijd overzicht en houvast met de online leeromgeving.
 • Geen reistijd, optimaal te combineren met werk en privé.
Leren van professionals met veel ervaring

Een opleiding volgen doe je natuurlijk niet alleen. Daarom krijg je altijd online begeleiding.

De LOI hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar onderwijs en werkt alleen met professionals. Topdocenten met ruime ervaring in vakgebied van je opleiding. Je kunt dus op elk moment rekenen op de input en ervaring van een vakspecialist, die de kennis uitstekend overdraagt, met verhelderende voorbeelden komt en een duidelijk antwoord geeft op elke vraag.

Studieduur en kosten

Een opleiding van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Op basis van de vermelde studieduur kun je uitgaan van ongeveer 8 uur studie per week. Afhankelijk van werkervaring en de tijd die je in de opleiding steekt, kan de cursus sneller worden afgerond.

Studieduur: 2 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 2 x € 129,00 Inschrijfkosten : € 29,50 (éénmalig) Het lesgeld is inclusief:
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Examengeld: 2 x € 29,00

Voor dit bedrag mag ieder examen dat via de LOI wordt afgenomen één keer worden afgelegd. Alleen voor eventuele herexamens worden extra kosten in rekening gebracht. Deze vind je .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.