Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Businesscase Schrijven

  • E-learning

Een businesscase helpt om weloverwogen beslissingen te nemen. Hoe je dat doet? Leer het vandaag nog!

Een heldere businesscase is extreem waardevol bij het effectief nemen van besluiten. Beleidsnotities of andere vormen van voorstellen zijn vaak lang van stof en komen net niet overtuigend genoeg tot de kern van de zaak. Dat zorgt ervoor dat je geen goede afwegingen kunt maken, je hebt het gevoel dat je iets mist. Juist omdat er veel van een voorstel, in dit geval een businesscase, afhangt, is het aanbrengen van structuur van groot belang om tot een weloverwogen besluit te komen. In deze training leer je hoe je een dijk van een businesscase schrijft die écht hout snijdt.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet hoe je een businesscase leesbaar en overtuigend schrijft.
  • Jij weet welke vaste elementen moeten terugkomen in een case.
  • Jij kunt jouw eigen businesscase schrijven vanuit je eigen concept.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor iedereen die businesscases of plandocumenten schrijft of gaat schrijven en waarover belangrijke besluiten genomen worden.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.