Skip to footerSkip to content
 1. Alle Cursussen

Basiscursus Engels

 • E-learning

Met de Basiscursus Engels leer je binnen vier maanden de basisbeginselen van de Engels taal. Al met een half uurtje per dag! Ontdek onze unieke methode!

Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis en wil je snel en voordelig Engels leren? Dan is de korte Basiscursus Engels een echte aanrader. Binnen vier maanden leer je de basisbeginselen van de Engels taal. Geen ingewikkelde grammaticaregels, maar gewoon de taal leren zodat je je kunt redden in het Engels.Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Engels leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving.In de online leeromgeving vind je verschillende speciaal ontwikkelde tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten en bekijk je online videolessen voor extra uitleg. Zo wordt het leren van een taal nóg leuker!

In het kort

Ga je binnenkort op vakantie of zakenreis en wil je snel en voordelig Engels leren? Dan is de korte Basiscursus Engels een echte aanrader. Binnen vier maanden leer je de basisbeginselen van de Engelse taal. Geen ingewikkelde grammaticaregels, maar gewoon de taal leren zodat je je kunt redden in het Engels.

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier Engels leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving .

In de online leeromgeving vind je verschillende speciaal ontwikkelde tools. Zo oefen je met spreken in interactieve opdrachten en bekijk je online videolessen voor extra uitleg. Zo wordt het leren van een taal nóg leuker!

Daarom kies je voor de cursus Basiscursus Engels
 • Ook 2 x zo snel te volgen, klaar in 2 maanden!
 • Leuke en effectieve methode om je spreekvaardigheid te oefenen.
 • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
 • Behaal het officiële en internationaal erkende Cambridge English diploma A2 Key.
Meer cursussen Engels

Voor wie

Om de Basiscursus Engels te kunnen volgen, heb je geen voorkennis nodig. Iedereen kan met deze cursus Engels leren. Ga je binnenkort naar het buitenland en wil je snel eenvoudig Engels leren? Of wil je gewoon de basis van het Engels kennen voor je werk? Dan is de Basiscursus Engels de perfecte keuze. In korte tijd leer je je verstaanbaar maken in het Engels.

Unieke studiemethode

Unieke taalmethode

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier een taal leren. Je ontvangt duidelijk en aansprekend lesmateriaal op papier, waarmee je lekker thuis aan de slag gaat. Daarbij krijg je begeleiding van een persoonlijke taaldocent die altijd voor je klaar staat. Bovendien krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving met verschillende speciaal ontwikkelde tools. Je kunt bijvoorbeeld online videolessen bekijken, oefent je spreekvaardigheid met interactieve inspreekopdrachten en leert de perfecte uitspraak met geluidsfragmenten van native speakers. Hiermee wordt het leren van een taal nóg leuker. Welke tools beschikbaar zijn, verschilt per cursus. Juist de combinatie van papieren lesmateriaal, begeleiding en e-learning blijkt in de praktijk heel goed te werken!

Inhoud

De cursus Engels begint bij de basis en behandelt veelvoorkomende woorden, zinnen en uitdrukkingen. Je doet een eenvoudige woordenschat op en leert simpele gesprekken te voeren in het Engels. Na afronding kun je bijvoorbeeld een hotel of camping reserveren, eten of drankjes bestellen, de weg vragen, boodschappen doen en nog veel meer. Je uitspraak is uitstekend want je leert van ‘native speakers’, mensen van wie het Engels de moedertaal is. Ook schrijf je zonder moeite een eenvoudige e-mail.

Onderwerpen die aan bod komen, zijn o.a.:

 • Familie
 • Op school
 • Mijn huis
 • Maaltijden
 • Kennismaken
 • Als Nederlander in Engeland
 • Informatie vragen
 • Hoe laat is het?
 • Kleuren
 • Het menselijk lichaam
 • Naar de dokter
 • Londen

Einddoel en diploma

Na afloop van de Basiscursus Engels heb je een simpele Engelse woordenschat opgedaan kun je je prima redden in het Engels (niveau A1 / A2).

Als je wilt kun je aan het eind van de cursus een officieel examen afleggen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de University of Cambridge. Hiermee behaal je het officiële en internationaal erkende Cambridge English diploma A2 Key. Een mooie toevoeging op je cv!

De cursus wordt afgerond met een Cambridge English examen bij een Cambridge examen centrum. Klik op het logo voor meer informatie over het examen en de examenkosten.

Studieduur en kosten

Een taalcursus van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Al met een half uurtje studeren per dag leer je de taal. Hieronder vind je de geadviseerde studieduur.

Studieduur: 4 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 4 x € 69,00 Inschrijfkosten : € 29,50 (éénmalig) Het lesgeld is inclusief:
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Je kunt ervoor kiezen om de cursus af te ronden met het examen Pre A1 Starters bij een van de Cambridge examen centra in Nederland. Meer informatie over de examenmogelijkheden en -kosten vind je bij

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.