Skip to footerSkip to content
 1. Alle Cursussen

Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden

 • E-learning

Met deze voordelige combinatiecursus leer je op een leuke en slimme manier zakelijk Engels. Behaal een officieel erkend diploma. Ontdek hoe het werkt!

De combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden is er voor iedereen die zakelijk Engels wil leren op gevorderdenniveau, maar wel wil beginnen bij de basis. Wie zich in het zakenleven goed kan redden in het Engels, vergroot zijn kansen op de arbeidsmarkt.Je leert in deze praktijkgerichte taalcursus het Engels dat je nodig hebt op de werkvloer. Zo leer je bijvoorbeeld zakelijke e-mails schrijven, zakelijke afspraken maken en Engelstalige rapporten of offertes schrijven. Ook vergroot je je woordenschat met specifieke zakelijke uitdrukkingen én train je je spreekvaardigheid.Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier nog beter Engels leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een docent en online tools.De getoonde kosten zijn exclusief externe examenkosten.

In het kort

De combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden is er voor iedereen die zakelijk Engels wil leren op gevorderdenniveau, maar wel wil beginnen bij de basis. Wie zich in het zakenleven goed kan redden in het Engels, vergroot zijn kansen op de arbeidsmarkt.

Je leert in deze praktijkgerichte taalcursus het Engels dat je nodig hebt op de werkvloer. Zo leer je bijvoorbeeld zakelijke e-mails schrijven, zakelijke afspraken maken en Engelstalige rapporten of offertes schrijven. Ook vergroot je je woordenschat met specifieke zakelijke uitdrukkingen én train je je spreekvaardigheid. Na afronding kom je zowel mondeling als schriftelijk professioneel over. Je communiceert moeiteloos met Engelstalige collega’s en andere contacten en kunt écht succesvol zakendoen.

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier nog beter Engels leren spreken, verstaan, lezen én schrijven. En dat al met een half uurtje per dag! De methode combineert de flexibiliteit van thuis studeren met duidelijk lesmateriaal, begeleiding door een persoonlijke taaldocent en een uitgebreide online leeromgeving. Hier oefen je met spreken in interactieve opdrachten en bekijk je online videolessen voor extra uitleg. Zo wordt studeren leuker en leer je de taal nóg beter!

De LOI biedt de cursussen Engels voor beginners en Engels voor gevorderden ook los aan. Kies je voor deze combinatiecursus, dan ben je een stuk goedkoper uit!

Daarom kies je voor de cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden
 • Studeer sneller én voordeliger.
 • Voer al binnen een maand een zakelijk gesprek in het Engels.
 • Leuke en effectieve methode om je spreekvaardigheid te oefenen.
 • Ook 2 x zo snel te volgen, klaar in 4 maanden!.
 • Online inspreken en snel gesproken feedback terug.
 • Behaal het officiële en internationaal erkende Cambridge English diploma B2 First.
Meer cursussen Engels

Voor wie

De cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden is bestemd voor iedereen die voor zijn werk het Engels echt goed wil beheersen, maar wel vanaf beginnersniveau wil starten. Bijvoorbeeld omdat je deze taalkennis nodig hebt om je huidige functie beter te vervullen, of omdat je je kansen op de (internationale) arbeidsmarkt wilt vergroten. Om deze cursus te kunnen volgen, is enige kennis van het Engels (A2-niveau) gewenst.

Kennis van zakelijk Engels is belangrijk voor veel professionals. Bijvoorbeeld wanneer je in het Engels wilt kunnen onderhandelen, presentaties in het Engels geeft of moeiteloos Engelstalige vakliteratuur wilt kunnen lezen. Ook wanneer je bijvoorbeeld te maken hebt met Engelstalige offertes, contracten of andere zakelijke documenten, zul je veel aan deze cursus hebben. Daarnaast is deze cursus bijzonder waardevol voor ondernemers die zich (willen) richten op de internationale markt, of samen willen werken met buitenlandse partners. Een betere beheersing van de taal leidt tot een betere samenwerking en meer resultaat.

In internationale bedrijven is kennis van het Engels een ’must’, maar ook andere bedrijven zien het als een pre. Wie de cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden heeft gevolgd, heeft dan ook zeker een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Unieke studiemethode

Unieke taalmethode

Dankzij de unieke taalmethode van de LOI kan iedereen op een leuke manier een taal leren. Je ontvangt duidelijk en aansprekend lesmateriaal op papier, waarmee je lekker thuis aan de slag gaat. Daarbij krijg je begeleiding van een persoonlijke taaldocent die altijd voor je klaar staat. Bovendien krijg je toegang tot een uitgebreide online leeromgeving met verschillende speciaal ontwikkelde tools. Je kunt bijvoorbeeld online videolessen bekijken, oefent je spreekvaardigheid met interactieve inspreekopdrachten en leert de perfecte uitspraak met geluidsfragmenten van native speakers. Hiermee wordt het leren van een taal nóg leuker. Welke tools beschikbaar zijn, verschilt per cursus. Juist de combinatie van papieren lesmateriaal, begeleiding en e-learning blijkt in de praktijk heel goed te werken!

Inhoud

De cursus Zakelijk Engels voor gevorderden is zeer toegankelijk en brengt je kennis al snel naar een hoger niveau. Je leert het Engels als zakentaal moeiteloos spreken, verstaan, lezen én schrijven. Bovendien wordt er in elk hoofdstuk aandacht besteed aan de zakelijke omgangsvormen in Engeland en Engelstalige landen. Onmisbare kennis om succesvol zaken te kunnen doen!

Je begint bij de basis en breidt met ieder hoofdstuk je zakelijke woordenschat verder uit. Daarnaast worden ook de grammaticaregels als kleine opfrisser uitgelegd in deze gevorderdencursus, o.a. in de online videolessen.

Wie de combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden heeft afgerond, kan zonder moeite zakendoen in het Engels, of dit nu face-to-face, schriftelijk of telefonisch is. Actief deelnemen aan een vergadering of voor een (groot) publiek presenteren is dan ook geen enkel probleem. Je uitspraak is perfect, want je oefent met teksten die zijn ingesproken door ‘native speakers’: mensen van wie Engels de moedertaal is. Schriftelijk beheers je het zakelijk Engels ook goed. Zo lees je moeiteloos e-mails en rapporten in het Engels en kun je foutloos zelf rapporten, e-mails of offertes opstellen.

Einddoel en diploma

Na het afronden van de combinatiecursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden beheers je zowel mondeling als schriftelijk het Engels zoals het in de zakenwereld wordt gebruikt. Een waardevolle toevoeging op je cv! Met deze cursus Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden breng je je kennis en vaardigheden op het internationaal erkende niveau B2 (ERK). Dankzij deze aanduiding weten werkgevers precies op welk niveau je de taal beheerst. Wil je taalcursussen vergelijken, kijk dan goed naar het te behalen eindniveau.

Na afronding van deze gevorderdencursus Engels kun je o.a.:

 • zonder moeite zakendoen met Engelssprekenden.
 • vloeiend een zakelijk gesprek voeren.
 • formele teksten lezen en schrijven, zoals rapporten, e-mails of offertes.
 • vloeiend en gestructureerd presenteren voor een (groot) publiek.

Als je wilt kun je aan het eind van de cursus een officieel examen afleggen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de University of Cambridge. Je kunt met deze cursus twee officiële diploma’s behalen. Bij Zakelijk Engels voor beginners en gevorderden kun je zelf kiezen of je beide examens aflegt (dus beginners en gevorderden) of dat je alleen het gevorderden examen doet. Met het gevorderden-examen kun je het officiële en internationaal erkende Cambridge English diploma B2 First behalen. Een diploma dat door werkgevers herkend en gewaardeerd wordt. Kortom, een mooie toevoeging op je cv!

De cursus wordt afgerond met een Cambridge English examen bij een Cambridge examen centrum. Klik op het logo voor meer informatie over het examen en de examenkosten.

Studieduur en kosten

Een taalcursus van de LOI is prima te combineren met een (fulltime) baan en andere bezigheden. Al met een half uurtje studeren per dag leer je de taal. Hieronder vind je de geadviseerde studieduur.

Studieduur: 8 maanden

Persoonlijk advies

Vind je het lastig om de juiste opleiding te kiezen? Onze studieadviseurs helpen je graag!

Lesgeld

Het lesgeld geldt voor de gehele opleiding, er worden tussentijds geen prijsverhogingen doorgevoerd. Het lesgeld kan per maand of in één keer (met 3% korting) worden betaald.

Lesgeld thuisstudie : 8 x € 119,00 Inschrijfkosten : € 29,50 (éénmalig) Het lesgeld is inclusief:
 • Al het benodigde lesmateriaal.
 • Begeleiding door ervaren docenten.
 • Toegang tot de online leeromgeving.
 • Langer studeren, zonder extra kosten.
Examenkosten

Aan het afleggen van de examens zijn kosten verbonden. Meer informatie vind je op .

Er zijn verschillende manieren waarop je je studiekosten kunt verlagen.

Ben je werkgever en wil je een groepje werknemers laten opleiden? Bij LOI Zakelijk maken we de inschrijving graag voor je in orde. Indien gewenst kunnen we een programma op maat samenstellen. Dat doen we binnen de kaders van onze erkenningen en accreditaties. Zo ontstaat een eigen, erkende opleiding: relevant en actueel voor het bedrijf en flexibel te volgen door de medewerker. Ook verkorte trajecten op basis van werkervaring (EVC), opleidingstrajecten voor zij-instroom en door de wet of CAO verplichte opleidingen behoren tot de mogelijkheden. LOI Zakelijk biedt voor elke leerbehoefte een passend programma. Interesse? Neem contact met ons op.

Daarom LOI Zakelijk:
 • Flexibel, erkend en marktgericht onderwijs.
 • Maatwerk binnen de kaders van onze erkenningen.
 • Incompany, klassikaal of thuis studeren.
 • Goed te combineren met een baan.
 • Persoonlijke en directe begeleiding van topdocenten.

Kijk op , bel 071 – 545 1876 of .

Inschrijven is heel eenvoudig. Regel het direct online of neem contact op via 071 545 1234. Schrijf je nu in en start binnenkort.

Je kunt je opleiding binnen 14 kalenderdagen na inschrijving kosteloos herroepen (annuleren). Verder ga je nooit een langdurige verplichting aan. Bovendien zijn er geen tussentijdse prijswijzigingen.