Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Learning Skills

  • E-learning

Erachter komen hoe jij het effectiefst leert en wat wel en niet werkt volgens de wetenschap? Start nu!

Leren doe je als het goed is je hele leven. Het is een van de belangrijkste vaardigheden die je als mens nodig hebt. Zowel voor werk als privé moet je bijleren, maar hoe je dat het beste doet, krijgt bijna niemand als vak op school. Juist daarom bieden wij deze training aan! Stel jij jezelf al haalbare doelen en beloon je jezelf hiervoor? Heb jij wel eens de methode van Loki geprobeerd, waardoor je heel veel informatie in één keer kunt onthouden? Je probeert de technieken niet alleen zelf uit, maar je leert ook welke methodes wel en niet werken en waarom. Wist je bijvoorbeeld dat teksten markeren er helemaal niet voor zorgt dat je het beter onthoudt? Aan het eind van de training heb je op een rijtje hoe jij de verschillende methodes ervaren hebt en wat voor jou werkt. Met andere woorden: jij weet straks hoe jíj effectiever leert!

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij weet welke leertechnieken wel en niet werken en waarom.
  • Jij hebt voor jezelf een effectieve aanpak omtrent leren geformuleerd.
  • Jij kunt technieken uit de positieve psychologie, breinwetenschappen en onderwijskunde inzetten tijdens jouw eigen leerproces.

Doelgroep(en)

Leren is voor iedereen, niet alleen als je studeert! Wil jij graag effectiever leren? Dan is deze training echt iets voor jou.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.