Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

Photoshop voor Beginners

  • E-learning

Altijd al willen leren mooie afbeeldingen te maken en bewerken? Start dan vandaag nog met deze praktische Photoshoptraining!

Photoshop is het meest gebruikte softwarepakket voor het bewerken van afbeeldingen. Een handig pakket als je marketingmateriaal wilt produceren voor je werk, maar het wordt ook veel gebruikt om persoonlijke foto's te bewerken. In deze Online Training leer je de basis van Photoshop. Zorg dat je voor deze training de software van Adobe Photoshop op je computer hebt staan. Je krijgt veel praktische opdrachtjes en voorbeelden waarbij je het programma nodig hebt. Het is dan ook verstandig de training te volgen op je desktop en niet op een ander apparaat.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze training?

  • Jij kent de basistheorie van digitale beelden bewerken.
  • Jij gebruikt de basisnavigatie en -functies van Photoshop moeiteloos.
  • Jij weet hoe je werkt met verschillende lagen in Photoshop.
  • Jij kunt belichtingen en maskers toepassen.
  • Jij kunt rode ogen weghalen en grote objecten verwijderen.

Doelgroep(en)

Deze training is bedoeld voor iedereen die graag wil starten met Photoshop! De training is gemaakt op introductieniveau en voorkennis van Photoshop is dus niet noodzakelijk. Let op! Voor de training heb je de software (Photoshop) wel al geïnstalleerd op je computer nodig!

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.