Skip to footerSkip to content
  1. Alle Cursussen

De STARR-methode

  • E-learning

Leer onder andere reflecteren met de STARR-methode en pas het meteen toe in je eigen praktijk!

De STARR-methode wordt veel gebruikt tijdens bijvoorbeeld sollicitatiegesprekken of bij coaching. Deze compacte online training is gericht op het leren kennen van de methode en daarnaast leer je deze direct toe te passen in je eigen praktijk. We lopen de letters stuk voor stuk uitgebreid door, zodat jij de methode aan het eind van de training goed beheerst. Effectieve gesprekken? Binnenkort geen probleem meer voor jou.

Inhoud

Over Online Academy: Je hebt toegang tot deze Online Training maar ook tot de meer dan 250 andere Online Trainingen, podcasts en webinars. Je hebt onbeperkt toegang tot dit aanbod van meer dan 15 erkende opleiders. Bijvoorbeeld Boertien Vergouwen Overduin, NCOI Opleidingen, SRM, Computrain en meer. Hoe werkt het? Je kan de online trainingen direct starten via opleiding.nl. Je kunt dan direct aan de slag met je online training en ook bekijken welk ander aanbod er beschikbaar is.

Diploma uitreiking

Voor het volgen van een Online Academy product ontvang je een certificaat. Deze wordt bij succesvol afronden direct in het platform zichtbaar.

Leerdoel(en)

Wat kun jij na het succesvol afronden van deze online training?

  • Jij weet wat de STARR-methode inhoudt.
  • Jij kunt de methode moeiteloos toepassen in een gesprek.

Doelgroep(en)

Deze training is geschikt voor mensen die de STARR-methode willen leren toepassen. Je hebt geen voorkennis nodig om met deze training aan de slag te gaan.

Samenvatting

Je product is een jaar beschikbaar en wordt niet automatisch verlengd.