HBO-Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9009988

Over de functie

Als HBO-V'er ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige indicaties en draagt zorg voor de juiste verwerking ervan. Samen met je collega's ga je voor het beste resultaat. Je verleent en coördineert complexe verpleegkundige en medische zorg aan cliënten. Daarnaast coach je collega's/teams, bevorder en bewaak je de kwaliteit van de zorgverlening en draag je ten einde bij aan een kwalitatieve en optimale zorgverlening aan de cliënten. Samen met het team bied je professionele en persoonlijke zorg en draag je bij aan een goede sfeer voor de cliënt. De begeleiding van leerling-verpleegkundigen is onderdeel van je functie.

Functie eisen

Dit ben jij:
Natuurlijk ben jij in het bezit van een HBO-V diploma en ben je BIG-geregistreerd. Je hebt een actieve en ondernemende houding en bent in staat anderen te motiveren en te reflecteren op de eigen beroepsuitoefening. Daarnaast heb je een groot zelforganiserend vermogen en kunt omgaan met piekbelasting.

Laat jij je nooit beperken door ''het lukt niet'' of ''dat kan niet''? Dan heb jij de juiste mentaliteit en ontvang ik graag je motivatie en cv. Deze kan je sturen naar mirte.devries@maandag.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan ben ik te bereiken op 06-13 78 19 13.

Voldoe je aan bovenstaande eisen? Dan neem ik binnen 5 werkdagen contact met je op.

recruiter van de vacature

Mirte de Vries

recruiter van de vacature

Mirte de Vries