Kinderverpleegkundige

  • Region friesland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • Category zorg-ziekenhuizen
  • remoteId 9009794
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

“Ik sta in voor de dagelijkse verzorging van de kinderen die op de afdeling liggen. Ik neem hun temperatuur, dien medicatie toe, geef spuitjes… en probeer intussen de kinderen op te vrolijken en er voor ze te zijn. Mijn werk is niet altijd even makkelijk, maar ik doe het met veel liefde: kinderen zijn fantastisch om te verzorgen. Zelfs als ze ziek zijn, kan er bij hen vaak nog een lach af. En dat is ongelooflijk.”
Voor jou als kinderverpleegkundige is je uitgangspunt dat kinderen veel kwetsbaarder zijn dan volwassenen. Goed observeren tijdens je werk is dus belangrijk, want een kind kan niet altijd zelf zeggen wat het voelt of waar het pijn heeft. Je zorgt ervoor dat de behandeling binnen de kaders van de afdelings- en divisiedoelstellingen blijft, en je let erop dat het medisch behandelplan wordt gevolgd. Daarbij is een juiste planning, correcte uitvoering én gedegen evaluatie van de werkzaamheden van cruciaal belang.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een HBO-V diploma met kinderaantekening en je hebt passie voor je vakgebied. Je stelt voortdurend prioriteiten om de zorg voor kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen. Veiligheid voor de kinderen is daarbij zeer belangrijk. Je bent enthousiast en kunt dit overbrengen op collega's. Daarnaast toon je betrokkenheid en initiatief en denk je actief mee over de organisatie van de kinderafdeling.
Vind jij het net zoals Mies een uitdaging kinderen van verschillende leeftijden te begeleiden en veiligheid te bieden in de bijzondere wereld van het ziekenhuis?
Dan nodig ik je graag uit voor een kennismaking om je motivatie en cv te bespreken.
Deze kan je mailen naar susan.zengerink@maandag.nl en als je vragen hebt mag je me ook bellen op +31612668569. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Voldoe je aan bovenstaande eisen? Dan neem ik binnen 5 werkdagen contact met je op.

recruiter van de vacature

Susan Zengerink

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden