IC-Verpleegkundige

  • remoteId 9009522

Over de functie

Wat je doet
Je coördineert de zorg voor patiënten op de IC en je voert diverse verpleegkundige handelingen en interventies uit. Je hebt contact met medezorgverleners en informeert de patiënt en zijn naasten over de status en behandeling, Persoonlijke aandacht staat centraal.

Hoe je dat doet
Je verleent intensieve verpleegkundige zorg aan patiënten die verpleging, bewaking en begeleiding behoeven in complexe verpleegsituaties en waar in veel situaties vitale lichaamsfuncties zijn overgenomen. Deze zorg verleen je binnen een afdeling die bestaat uit totaal 18 bedden op 2 verschillende locaties binnen de kliniek.

Team
De complexiteit van de zorgvraag maakt dat je werkt in een (hecht) multidisciplinair team, nauwe samenwerking is van groot belang voor de patiënten.
Je hebt veel verantwoordelijkheid en aandacht voor de patiënten en collega's staat centraal

Functie eisen

- Je bent 24-36 uur beschikbaar
- Je hebt een afgeronde opleiding IC-Verpleegkundige
- Door jouw ervaring voel jij je als een vis in het water op een IC-afdeling

Jij staat centraal!
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager en heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een platform met trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.

recruiter van de vacature

Nancy Smits

recruiter van de vacature

Nancy Smits