Consulent Werk

  • Category sociaal domein
  • Region friesland flevoland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9009189

Over de functie

Ben jij iemand die mensen graag een stap vooruit helpt? Ben jij een motivator en coach voor iemand die graag weer aan het werk wil? Dan is Maandag® Leeuwarden op zoek naar jou!

Als Consulent Werk ben jij de verbinder tussen de betrokken professional en organisatie in projecten richting betaald werk. De focus in deze functie ligt op de uitstroom van uitkeringsgerechtigden en jongeren naar regulier werk. Dit doe je door hen te coachen in het opstellen van een cv en motivatiebrief, geef je tips en trucs om voor hun de afstand naar de arbeidsmarkt te kunnen verkleinen.

Om de functie optimaal te kunnen uitvoeren en je doel te kunnen bereiken heb je diverse verantwoordelijkheden. Je beheert je eigen caseload, je stelt een plan van aanpak op, ontwikkelt en traint gesprekstechnieken en handelt de administratieve taken af in een gemeentelijke systeem.

Je bent ondernemend en je bent in staat bijstandsgerechtigden te begeleiden, stimuleren en motiveren naar werk.

Samen bouw je met hen aan een nieuwe Maandag!

Functie eisen

Ben jij de Consulent Werk die Maandag® zoekt, dan bieden wij een (vast) marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten, goede begeleiding door een vaste recruiter, opleidingsmogelijkheden en behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we vanuit onze kant ook enkele eisen:

  • je beschikt over een hbo–opleiding, richting Personeel & Arbeid of vergelijkbaar
  • je hebt relevante werkervaring in de arbeidsmarkt en een netwerk
  • je hebt een positieve werkhouding, een praktische instelling, je bent creatief en ondernemend
  • GWS ervaring is een vereiste
  • En natuurlijk zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe Maandag!

Wij zijn ontzettend blij met alle reacties. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Alco Hendriks

recruiter van de vacature

Alco Hendriks