Docent Economie (vast dienstverband)

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region limburg
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9008842

Over de functie

Lang genoeg stil gezeten of toe aan een nieuwe uitdaging?! Direct na de herfstvakantie zijn de leerlingen van onze opdrachtgever op zoek naar een docent Economie of Management en Organisatie die hen klaar kan stomen voor aankomende toetsen en vooruitblikt naar examens.
Vlottende kapitaalgoederen, netto nationaal inkomen, rentequote, degressief belastingtarief, een jungle van termen waar je leerlingen zich doorheen proberen te survivallen. Door de bomen zien ze het bos niet meer. Als docent Economie kom je als geroepen want jij weet als geen ander deze stof op een boeiende manier aan de man te brengen. Jouw rol als docent is het geven van leuke en leerzame lessen, waarbij je je leerlingen meeneemt in je vak. Het gaat om lessen economie, waarvan je de stof koppelt aan de dagelijkse praktijk. Deze leerlingen hebben een winnaarsmentaliteit en ze kunnen niet stilzitten. Aan jou de taak om niet alleen de stof te behandelen, maar de leerlingen echt te motiveren, ze wegwijs te maken en ervoor te zorgen dat ze met enthousiasme naar je les komen. Klaar om je skills in te zetten en de uitdaging aan te gaan?!

What's in it for you? Een nieuwe uitdaging op een college in Limburg! We bieden je een marktconform salaris, LB/LC van het voorgezet onderwijs, reiskostenvergoeding, 8 % vakantiegeld en de vakanties worden doorbetaald.

Functie eisen

- Je hebt een tweede of eerste graads lesbevoegdheid voor Economie of Management en Organisatie
- Per 23 oktober beschikbaar voor 18 lessen en een mentorklas
- Rooster maandag tot en met vrijdag (0,6 fte - tot mogelijk fulltime)
- Langdurige ziektevervanging die mogelijk overloopt in een nieuwe vervanging

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen

recruiter van de vacature

Steffie Roodbeen