Woonbegeleider

  • Category zorg-vvt zorg-zorg overig
  • Region drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9110468

Over de functie

Krijg jij voldoening van intensieve begeleiding van cliënten met een licht verstandelijke beperking? Voor een zorginstelling in West-Drenthe ben ik op zoek naar meerdere woonbegeleiders!

Het betreft de begeleiding van cliënten met een licht verstandelijke beperking binnen een forensische setting. Gezien de aard van de complexiteit van de doelgroep is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen kunt aangeven. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het ondersteunen in de lichamelijke verzorging, het verplegen van de cliënten en helpen met eten en drinken.

Daarnaast breng je structuur aan door te ondersteunen in de dagindeling en begeleid je de cliënten bij eventuele activiteiten.

Je bent werkzaam in een team en bent samen verantwoordelijk voor het welzijn van de cliënten. De functie is voor 28-32 uur per week in wisselende diensten.

Functie eisen

  • Minimaal MBO niveau 4 afgestudeerd, in een zorg gerelateerde opleiding (bijvoorbeeld SPW, SPH, MWD)
  • Ervaring met mensen met een verstandelijke beperking is een pré
  • Beschikbaar voor minimaal 28 uur per week in wisselende diensten


Arbeidsvoorwaarden

Jouw welbevinden staat centraal!

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Interesse of vragen? Ik kom graag met je in contact. Je kan mij bereiken via 06-53827142 of wouter.olthof@maandag.nl.

recruiter van de vacature

Wouter Olthof

recruiter van de vacature

Wouter Olthof