Accountmanager Zorg & Welzijn

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9110441

Over de functie

Dit is jouw dag:

08:19 uur: Koffie. Je start je computer op en kijkt wat voor afspraken je hebt staan voor deze dag. Zijn er nog dingen die je moet voorbereiden voor je afspraak? Heb je vanuit het Recruitment team nog interessante professionals waarvan je de cv’s voor kunt leggen? Intussen druppelen je collega’s binnen en begint de dag.

09:02 uur: Vestigingsoverleg. De persoonlijke doelen van de maand worden hier besproken. Wat ga jij behalen deze maand? Hoe ga je dit behalen? Je bent een team, maar er wordt ook gekeken naar jouw persoonlijke doelen. Jij kunt goed laten zien wat je deze maand gaat doen en welke afspraken je hebt staan.

10:38 uur: Onderweg. Je hebt een kennismakingsgesprek staan met een mogelijke opdrachtgever. Om straks de beste professional aan te bieden, is het belangrijk dat je een goed beeld krijgt van de organisatie, hun werkwijze en de hulpvraag. Je herkent de verkoopsignalen van de klant en vertelt enthousiast over de werkwijze van Maandag.

12:30 uur: Lunch. Even snel eten voordat je naar je volgende afspraak gaat.

13:12 uur: Telefoon. Je wordt gebeld door de teamleider waar je vorige week een kennismakingsgesprek mee hebt gehad. Ze zijn hard op zoek naar een verpleegkundige. Je vraagt goed door, zodat je straks samen met de Recruiter een geschikte professional aan kunt bieden.

13:46 uur: Overleg. Samen met de Recruiter neem je jouw aanvraag door. De Recruiter stelt nog wat vragen en legt alvast twee mensen bij je voor. Hij gaat voor je op zoek en komt gelijk met twee andere professionals. Hier kun jij mee aan de slag om deze actief voor te stellen in jouw netwerk.

14:08 uur: Bellen. Je gaat aan de slag met de twee profielen die je van de Recruiter hebt gekregen. Je spreekt een aantal teamleiders en mailt ze vervolgens met de CV’s.

15:10 uur: Sollicitatiegesprek. Om 15:30 uur heb je een sollicitatiegesprek. Je bereid de professional goed voor en zorgt ervoor dat diegene met een gerust hard op gesprek gaat.

16:38 uur: Succes! Het gesprek ging goed en de professional mag starten. Nog even snel naar kantoor om alle administratie in orde te maken. Dit was een mooie dag! 

Functie eisen

Dit vragen wij:

·         Een afgeronde HBO opleiding

·         Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel

·         Een dienstverlenende en commerciële instelling

Dit kun je verwachten

·         Vrijheid en verantwoordelijkheid

·         Een leuke werksfeer in een jong team

·         Mooie feestjes

·         Een individueel teamgevoel

Lijkt dit je wat? Ik ga graag het gesprek met je aan!


recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar