Jurist Bestuursrecht

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9109821

Over de functie

Ben jij een jurist bestuursrecht met minimaal 3 jaar ervaring en wil jij je kennis graag verdiepen door in verschillende gemeentes ervaring op te doen met diverse projecten? Lees dan snel verder.


Vanuit een vast dienstverband bij Maandag bieden we een divers takenpakket bij verschillende opdrachtgevers. Je kennis vergroten en in diverse keukens kijken waar uitdagende opdrachten liggen, dat is waar wij voor staan. Via de borrels die Maandag® organiseert kom je in contact met collega's, opdrachtgevers en vakgenoten uit je branche om jouw netwerk uit te breiden. Hiernaast hebben we ook de Maandag® Academy waar we uitgebreide scholingsmogelijkheden bieden.


Als jurist bestuursrecht ben je verantwoordelijk voor het in behandeling nemen van bestuursrechtelijke procedures, waaronder het opstellen en afhandelen van primaire beschikkingen. Je neemt bezwaarschriften in behandeling en bereid beroepsprocedures voor bij de bestuursrechtelijke instanties. Je voert zelfstandig de regie over de meer complexe dossiers en voert voorbesprekingen met opdrachtgevers over vraagstukken op het gevraagde gebied en geeft hierover advies. Uiteraard heb je goede mondelingen communicatievaardigheden. En wanneer nodig help je een junior medewerker met het advies geven over zaken.


Geïnteresseerd wat ik voor jou kan betekenen? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

  • Je hebt een universitaire opleiding rechten afgerond;
  • Je hebt aantoonbare specifieke kennis en ervaring van minimaal 3 jaar van het bestuursrecht bij een gemeente;
  • Je hebt zeer goede schrijfvaardigheid.

recruiter van de vacature

Moniek Teunissen

recruiter van de vacature

Moniek Teunissen