Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs 2018 en 2019

  • Category onderwijs-speciaal onderwijs
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9110432

Over de functie

Jij staat sterk in je schoenen en je onderwijst graag leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) daar voel jij je in thuis. Voor aankomend schooljaar zijn wij op zoek naar docenten die ons team komen versterken.

Als docent binnen het VSO zal jij voornamelijk omgaan met leerlingen waarbij er sprake is van gedragsproblematiek. Wat geef jij deze kinderen mee? Als docent zorg je voor rust en  structuur in de klas. Daarnaast zal jij je bezig houden met de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen.

Zelfverzekerd voor de klas staan, maar voornamelijk voor de leerlingen klaar staan als zij jou nodig hebben. Jij haalt je plezier uit het contact leggen met de leerling en samen kijken naar de kwaliteiten die er wel zijn om te werken aan een toekomst.

Werken voor Maandag® betekent dat jij vanuit een vaste basis bij ons gedurende een schooljaar verschillende uitdagingen aan gaat. De ene keer zal dit zijn om als docent voor de klas te staan vanwege ziekte – of zwangerschapsverlof, de andere keer zal het om een langdurige vacature gaan. Dit geeft jou de kans om bij meerdere scholen mee te kijken, zonder zelf telkens opnieuw te hoeven zoeken, dit doen wij voor je! Klinkt dit goed in de oren en past dit bij jou, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-22014036 of stuur jouw CV naar jesse.lechanteur@maandag.nl.

Functie eisen

·       Lesbevoegdheid (PABO of tweedegraads bevoegd)

·       (Recente) werkervaring met deze doelgroep

·       Daadkrachtige werkhouding

·       Master SEN is een pré.


Wat krijg je ervoor terug:

·       Dienstverband bij Maandag® - vast is bespreekbaar

·       Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao

·       Reiskostenvergoeding

·       Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag Academy

·       Veel werkervaring bij verschillende scholen voor een langere periode

·       Proactieve begeleiding door je recruiter en accountmanager

recruiter van de vacature

Jesse Lechanteur

recruiter van de vacature

Jesse Lechanteur