Adviseur RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel gelderland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9110363

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Overijssel ben ik op zoek naar een Adviseur RO. Iemand die zich snel maar ook zelfstandig kan inwerken in lopende zaken en een aanpakker is. Iemand die samen met initiatiefnemers en collega’s zoekt naar ruimtelijke oplossingen en de balans weet te vinden tussen het belang van initiatiefnemers en de maatschappelijke meerwaarde.

Je bent werkzaam in een team waarin diverse disciplines vertegenwoordigt zijn en verantwoordelijk zijn voor onder andere de thema’s WABO, APV en bijzondere wetten, duurzaamheid, wonen en ruimtelijke ordening.

Voor dit team ben ik op korte termijn op zoek naar een Adviseur RO. Binnen deze functie behandel je aanvragen voor plannen die afwijzen van het bestemmingsplan en je adviseert het gemeentebestuur hierover. Ook verzorg je bestemmingsplanprocedures om deze plannen mogelijk te maken en neem je deel aan projectteams voor ruimtelijke ontwikkelingen en adviseer je projectleiders. 

Functie eisen

·         Afgeronde HBO opleiding richting Ruimtelijke Ordening en/of Planologie

·         Minimaal 3 jaar werkervaring als planoloog/adviseur RO, bij voorkeur bij een gemeente

·         Je bent omgevingsbewust, hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en je zorgt voor een goede afstemming in de organisatie 

Over het bedrijf

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en ook kopen wij passende trainingen en cursussen in afhankelijk van jouw behoeften.

Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van

RO te vergroten. Ik kom graag met jou in contact via 06-30971880 of romy.wennekes@maandag.nl

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

recruiter van de vacature

Romy Wennekes