Beleidsmedewerker RO

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9110358

Over de functie

Niets is zo belangrijk als met plezier naar het werk gaan. En daar is waar wij als Maandag® voor staan, onze professionals gaan met plezier naar hun werk waardoor dagen, maar ook weken, voorbij vliegen! Graag denken wij met je mee in het vinden van nieuw werkplezier. Samen met jou gaan we op zoek naar een leuke, uitdagende opdracht!

Tijdens jouw werkzaamheden als beleidsmedewerker RO houd jij je bijvoorbeeld bezig met het oppakken van bestemmingsplannen en postzegelplannen. De bestemmingsplannen worden vaak niet zelf geschreven, maar opgesteld door externe bureaus. Als beleidsmedewerker begeleidt je deze procedure ambtelijk, adviseer jij het bestuur en stel je bijvoorbeeld zienswijzennota’s op.

Als beleidsmedewerker RO lever je een belangrijke bijdrage aan het formuleren en bepalen van de visie en het beleid op de ontwikkeling van de gemeente. Je hebt een aanjagende rol en zorgt dat de juiste thema’s op de agenda komen. Je helpt bovendien een vertaling te maken naar de situatie binnen deze gemeente.

Functie eisen

·          Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau

·         Je hebt ervaring, of een relevante opleiding, als beleidsmedewerker RO

·         Je bent politiek sensitief en het vermogen bestuurlijke wensen te vertalen in visie, beleid en/of werkwijze.

·         Je staat open voor verandering en verbetering. Daarnaast ben je resultaatgericht en initiatiefrijk

·         Je blijft actief op zoek naar nieuwe ideeën en informatie

Over het bedrijf

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en ook kopen wij passende trainingen en cursussen in afhankelijk van jouw behoeften.

Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van RO te vergroten. Ik kom graag met jou in contact via 06-30971880 of romy.wennekes@maandag .nl

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

recruiter van de vacature

Romy Wennekes