GZ-psycholoog TBS kliniek

  • Category zorg-zorg overig
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9110347

Over de functie

Als GZ-psycholoog binnen een kliniek ben je verantwoordelijk voor de behandeling van cliënten die een (zwaar) misdrijf hebben gepleegd, die gepaard gaat met een psychische stoornis. Een rechter kan deze maatregel opleggen bij gevangenisstraffen van minimaal 4 jaar. Het uiteindelijke doel van de behandeling is dat jouw cliënt met een op maat gemaakte behandeling weer terug kan keren in de maatschappij.

Dit ga je doen:

Jij bent verantwoordelijk voor de drie fases van de behandeling van jouw cliënten. In de eerste fase stel je de diagnose. Waar moet aan gewerkt worden? Vervolgens stel je in samenwerking met verschillende instanties het plan van aanpak op. Deze is volledig gericht op de persoonlijke behoeften van jouw cliënt. Je monitort de voortgang en verliest het einddoel niet uit het oog: Zorgen dat iemand weer mee kan doen in de samenleving. Daar ligt jouw verantwoordelijkheid.

Werken bij Maandag

Als GZ psycholoog bij Maandag krijg je de ruimte om verschillende ervaringen op te doen met verschillende doelgroepen. Via een (vast) contract kun je diverse opdrachten invullen via Maandag. Wij kijken naar jouw wensen en koppelen dat graag aan de mogelijkheden die er ligt bij een opdrachtgever. Ook bieden wij verschillende trainingen en cursussen om jouw kennis op peil te houden en uit te breiden. 

Functie eisen

Jij hebt..

·         Een stevige persoonlijkheid en kennis van de (pittige) doelgroep

·         Een afgeronde Master Gezondheidspsychologie

·         Op zondag nooit het gevoel dat je maandag weer ‘moet’ werken

·         Minimaal 2 jaar ervaring als GZ-psycholoog 

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar