Docent Natuurkunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9109132

Over de functie

Meten is weten. Dat geldt uiteraard ook voor Natuurkunde. Over de hele wereld zijn de afgelopen weken hitte records gebroken. Jij als Natuurkunde docent speelt hier natuurlijk graag op in. Hoe kun je de temperatuur meten? En wat is het verschil tussen Celsius, Fahrenheit en Kelvin?


Jij weet als geen ander op een enthousiaste en creatieve manier uit te leggen aan je leerlingen hoe verschillende energiebronnen werken en hoe ze de actieradius van een elektrische auto kunnen berekenen. In jouw lessen wissel je theorie af met leuke proefjes en demonstraties die aansluiten bij de belevingswereld van jouw leerlingen. Je beschikt als docent Natuurkunde niet alleen over passie voor het vak, maar je hebt ook een sterk klassenmanagement en je weet je goed te differentiëren binnen de klassen waarvoor jij verantwoordelijkheid draagt.


De Maandag® docent waar wij naar op zoek zijn is flexibel, weet van aanpakken en bruist van de energie. Ook heb jij een frisse blik op het onderwijs en doe je niets liever dan voor de klas staan! Werken voor Maandag® betekent dat je niet op een vaste plek zit, maar meerdere onderwijsinstellingen gedurende jouw loopbaan ziet. Je zult snel veel ervaring opdoen doordat je les geeft aan verschillende niveaus en leerjaren. Hierdoor ontwikkel jij je tot een veelzijdige docent. Het werken op verschillende scholen kan bij Maandag® vanuit een vast dienstverband. Flexibele zekerheid noemen we dat. Daarnaast kan je gebruik maken van ons aanbod aan op maat gemaakte trainingen en workshops om nog beter te worden in waar je al goed in bent.


Ben jij de docent Natuurkunde die toe is aan een nieuwe uitdaging, wil je ervaring opdoen binnen verschillende scholen of wil je meer uren werken naast je huidige baan? Solliciteer dan direct via maruya.schotanus@maandag.nl of bel mij op 06-12160355.

Functie eisen


-           Lesbevoegdheid Natuurkunde tweedegraads, eerstegraads of in opleiding

-           Aantoonbare werkervaring binnen het voorgezet onderwijs

-           Beschikbaar vanaf 0,4 fteWat biedt Maandag® jou?


-           Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet.

-           Marktconform salaris volgens Onderwijs CAO

-           Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

-           (Online) trainingen en workshops op de Maandag Academy zodat jij je kunt blijven ontwikkelen

-           Veel werkervaring bij verschillende scholen voor een langere periode

recruiter van de vacature

Maruya Schotanus

recruiter van de vacature

Maruya Schotanus