Database Beheerder Infrastructuur

  • Category ict
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9109665

Over de functie

Databases en applicaties analyseren en vervolgens optimaliseren.

Een gemeente in het oosten van Overijssel biedt een mooie kans om jouw expertise toe te passen op hun databases en applicaties. De afdeling IT is onderverdeeld in vier teams waaronder; Beleid en integratie, Beheer, Desktopmanagement en het Datacenter. Daarnaast wordt de afdeling ondersteund door Regie en Bedrijfsbureau. De positie die jij in kan vullen is in het team Desktopmanagement. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de database infrastructuur (MS-SQL, Oracle, PostgreSQL) en het technisch applicatiebeheer.  

Deze verantwoordelijkheden pak je samen op met het team. Na een start up gaan jullie aan de slag met het beheren en optimaliseren van databases en applicaties. Daarnaast behoort analyseren, registreren en oplossen van problemen en storingen. het ook tot de uitdagingen. In deze functie is het noodzaak nauw samen te werken met de functioneel beheerders. Jij bent de expert over de inhoudt en zit zelf aan de knoppen. Naast deze taken en verantwoordelijkheden participeer je ook in projecten voor deze gemeente. Het zwaartepunt van deze functie ligt bij het analytische gedeelte. Het kan, incidenteel, voorkomen piketdiensten te draaien in de avond of in het weekend. Het gaat hierbij om een functie voor 36 uur per week voor een langere periode.

Ben jij nog steeds aan het lezen en voldoe jij aan onderstaande functie eisen? Wil jij meer weten over deze gave functie of over Maandag? Bel mij en ik vertel jou graag meer. 

Functie eisen

·       Hbo opleiding richting ICT Beheer/ Informatica

·       Kennis van ITIL en Prince2

·       Werkervaring met Oracle en MS-SQL

·       Goede kennis van Windows en Linux

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus