Gedragswetenschapper

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9108938

Over de functie


Jij bent een gedragsdeskundige pur sang. In een organisatie waarin uitvoerig ambulante hulpverlening wordt geboden aan jeugd en gezinnen ben jij een rots in de branding. Jij weet niet alleen van de hoed en de rand, maar ook van het gehele ontwerp.


Dit betekent dat jij door jouw jaren werkervaring en diepgewortelde kennis de juiste ambulante hulpverlening kan bieden. Of dit nu crisishulp is, ouderschapsbemiddeling of intensieve orthopedagogische gezinsbehandeling, het is jou om het even. Jij weet in alle situaties de neuzen dezelfde kant op te krijgen en werkt hierin nauw samen met Pleegzorg.


Samen met jouw team, welke jij coacht en begeleidt, bewaak je de kwaliteit van zorg. Belangrijk is dat je een vertaling kan maken van de ervaringen van de hulpverleners en pleeggezinnen naar beleid en ontwikkeling. Ontwikkeling van het team vind je ook belangrijk, daarom help jij mee hen op de juiste manier te laten ontwikkelen. Het kind staat centraal bij jou, dit vertaal jij door naar de wijze waarop jij oplossingen aandraagt en op de manier waarop jij een bijdrage levert aan de innovatie in de ondersteuning van gezinnen en kinderen.


Veiligheid voorop! Jij weet te signaleren wanneer de veiligheid in het gedrang is en weet de juiste paden binnen de gemeente te bewandelen. Samen met de teammanager ben je verantwoordelijk voor een gezonde bedrijfsvoering, hierbij in het achterhoofd houdend dat contracten met de gemeenten leidend zijn.

Weet je dit alles te combineren met een flinke dosis humor, goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis relativeringsvermogen? Dan kom ik graag met jou in contact!

Functie eisen

·       Afgeronde universitaire opleiding gedragswetenschappen, bij voorkeur: orthopedagogiek of ontwikkelingspsychologie

·       SKJ registratie

·       Minimaal 24 uur beschikbaar

·       Aantal jaren ervaring als gedragswetenschapper

·       In het bezit van rijbewijs B

recruiter van de vacature

Janycke Swart

recruiter van de vacature

Janycke Swart