Longfunctieanalist

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9108931

Over de functie


Onze opdrachtgever is toonaangevend op het gebied van kennis en innovatie. Verbeteren zit in de cultuur van het ziekenhuis. Ook op de longfunctieafdeling is dit het geval. In een team van 5 gediplomeerde longfunctieanalisten en 1 spirometrist werk je voor 5 longartsen. Korte lijnen en een goede samenwerking is belangrijk en staat voorop!

 

Longfunctieonderzoek is een vast onderdeel van diagnostisch onderzoek bij longpatiënten. Je wordt ingezet voor spirometriën, bodyplethysmografiën, CO-diffusie metingen, histamine provocatie testen, hyperventilatie provocatie testen, cutaan allergie testen, 6 minuten wandeltest, arteriepuncties en ergometriën met ademanalyse.

Je vindt het daarnaast ook leuk om jouw kennis en expertise te delen met leerlingen, die binnen het ziekenhuis worden begeleidt. De passie voor jouw vak spat ervan af en je staat stevig in je schoenen!

Het is belangrijk voor jou om zowel in een team als zelfstandig te kunnen werken en je bent toegerust met actuele en multidisciplinaire kennis, inzichten, houdingen en vaardigheden. Daarnaast ben je gretig om gericht resultaten en doelen te willen behalen. Je streeft er continue naar om aan de verwachtingen te voldoen of om deze te overtreffen!

Ben jij op dit moment derdejaars leerling longfunctieanalist? Ook dan kom ik graag met jou in contact!


Functie eisen

•            Een afgeronde opleiding tot longfunctieanalist (LOI) of derdejaars leerling longfunctieanalist

•            Ervaring als longfunctieanalist in een ziekenhuis is een pré

•            Beschikbaar voor 32 – 36 uur per week


recruiter van de vacature

Janycke Swart

recruiter van de vacature

Janycke Swart