Verzorgende IG of verpleegkundige-4 Gehandicaptenzorg

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9108923

Over de functie

Als verpleegkundige in de gehandicaptenzorg heb je affiniteit met cliënten met een diepe verstandelijke beperking, waarbij sprake kan zijn van agressie, autisme of psychische stoornissen en moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Deze doelgroep zijn jong volwassenen tot middelbare leeftijd, het gaat hier om een groep met een diepe verstandelijke beperking. Voor deze doelgroep wordt de begeleiding aangevlogen met diverse methodieken.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG gehandicaptenzorg houd jij je bezig met zowel dagelijkse zorg als de begeleiding en dag invulling van de cliënten, daarnaast voer je alle verpleegtechnische handelingen uit. Deze handelingen kunnen bestaan uit: Medicijnen delen, injecteren, wondverzorging, katheterisatie, stomazorg e.d. Je houdt de vinger aan de pols bij de cliënten die je verzorgt en signaleert zo tijdig nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen.


Gezien de aard van de complexiteit van de doelgroep is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen kunt aangeven. Het is van belang dat je op een respectvolle manier met de cliënten om weet om te gaan en regelmatig terugkoppeling geeft aan de familieleden en mantelzorgers.


Geen dag is hetzelfde in deze functie, oftewel elke dag is weer een nieuwe uitdaging waar je veel waardering voor terugkrijgt. Wij willen graag dat je je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag®

gedurende je opdracht begeleiding door je accountmanager en recruiter, jouw werkgeluk staat bij ons voorop.

Functie eisen

Afgeronde relevante MBO opleiding ( bijvoorbeeld verzorgende IG, MBO verpleegkundige)

  • BIG registratie
  • Relevante werk-en of stage ervaring
  • Affiniteit met de doelgroep (gehandicaptenzorg)
  • Je staat stevig in je schoenen


Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 2.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector. Wil jij meer weten over Maandag®? Kijk dan voor meer info op www.maandag.nl

recruiter van de vacature

Larissa van der Sleen

recruiter van de vacature

Larissa van der Sleen