Sociaal pedagogisch hulpverlener gehandicaptenzorg

  • Category zorg-zorg overig
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9108919

Over de functie

Zullen we de zorg weer aankleden? De mensen hebben het koud.

Voor diverse zorginstellingen in Noord-Holland zijn wij opzoek naar enthousiaste en energieke sociaal pedagogische werkers met een hart van goud. Je hebt affiniteit met cliënten met een beperking, waarbij sprake kan zijn van agressie, autisme, psychische stoornissen of moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). De doelgroep varieert van licht verstandelijk beperkt (LVB) tot een diep verstandelijke beperking, in de leeftijd jong volwassenen tot middelbare leeftijd.

Wat ga je doen?

Als Sociaal pedagogisch hulpverlener binnen de gehandicaptenzorg heb je de zorg over verschillende cliënten waarbij je optimaal rekening houdt met de wensen van de cliënt. Je zorgt ervoor dat het dagelijks leven in goede banen wordt geleid en houdt je bezig met de dagelijkse rapportage rondom de zorg. Je onderneemt activiteiten waar de cliënt van geniet en van opbloeit.

Je werkt in een team, maar beschikt ook over een grote mate van zelfstandigheid en daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Gezien de aard van de complexiteit van de doelgroep is het van belang dat je stevig in je schoenen staat en duidelijk je grenzen kunt aangeven. Geen dag is hetzelfde in deze functie; oftewel elke dag is weer een nieuwe uitdaging waar je veel waardering voor terugkrijgt.

Wij willen graag dat je, je thuis voelt en vooral plezier en energie uit je werk haalt. Daarom krijg je bij Maandag® begeleiding door je accountmanager en recruiter. Jouw werkgeluk staat bij ons voorop!

Functie eisen

  • Afgeronde relevante SPH ( sociaal pedagogisch hulpverlening)
  • Relevante werk-en of stage ervaring
  • Affiniteit met de doelgroep (gehandicaptenzorg)
  • Je staat stevig in je schoenen

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Wij steken onze handen uit onze mouwen voor professionals die maar wat graag het verschil willen maken. En altijd uitkijken naar de maandag. Professionals bij Maandag® hebben talent. Zij zien werk als een belangrijk onderdeel van hun leven. En willen daar alles uithalen. Met meer dan 2.500 professionals is Maandag® de detacheerder van de publieke sector. Wil jij meer weten over Maandag®? Kijk dan voor meer info op www.maandag.nl

recruiter van de vacature

Larissa van der Sleen

recruiter van de vacature

Larissa van der Sleen