Startende leerkracht

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9108399

Over de functie

Klaar om jouw kersverse kennis voor de klas toe te passen, maar weet je nog niet precies waar?


Voor volgend schooljaar zijn wij op zoek naar startende leerkrachten die willen deelnemen aan het Maandag® Onderwijs Startklaar traject.

Als kersverse leerkracht heb jij natuurlijk al stage ervaring opgedaan, maar wat past nou het beste bij jou?

Maandag® Startklaar helpt je hierbij op weg. Je komt bij Maandag® in dienst en krijgt aanvullende salaris op diverse trainingen op het vlak van groepsdynamiek in de praktijk en je krijgt een coach toegewezen die lesbezoeken komt doen en hier feedback op geeft. Het traject duurt 12 maanden en vindt plaats op de Maandag® Academy.

Ben jij (bijna) bevoegd en wil jij meer weten over dit traject, neem dan contact met mij op.

Functie eisen

  • Je bent (bijna) in het bezit van je pabo-diploma
  • Voor dit traject vragen we flexibiliteit, aanpassingsvermogen, gedrevenheid en samenwerken

Over het bedrijf

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden. We bieden een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskomsten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Arlene Wierda

recruiter van de vacature

Arlene Wierda