GZ-psycholoog (vast dienstverband)

  • Category zorg-ggz
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9108295

Over de functie

Ben jij een bevlogen en ambitieuze GZ-Psycholoog? Én ben je op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Dan komen we graag in contact met jou!

Maandag® Utrecht is voor de regio Utrecht (provincie) op zoek naar diverse vakbekwame GZ-Psychologen. Als GZ-Psycholoog kun je werkzaam zijn in verschillende organisaties met diverse doelgroepen (kind & jeugd, (jong)volwassenen of ouderen) en problematieken. Vanuit organisaties binnen de (forensische) GGZ krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste opdrachten in te vullen. Daarnaast is het bij sommige organisaties ook mogelijk om meer coördinerende taken op je te nemen.

Daarom zijn wij op zoek naar een GZ-Psycholoog die het interessant en uitdagend vindt om, bijvoorbeeld vanuit een vast dienstverband, diverse opdrachten/functies in te vullen. Een opdracht voor de kortere termijn behoort ook tot de mogelijkheden. Een mooie mogelijkheid om binnen verschillende organisaties werkervaring op te doen en zo in diverse keukens een kijkje te nemen.

Tijdens jouw project bieden wij persoonlijke begeleiding en kijken we altijd samen naar jouw ontwikkeling en ambities. In een persoonlijk kennismakingsgesprek komen we er graag achter wie jij bent en wat jij wilt. Daarna gaan wij direct voor jou aan de slag en zorgen wij voor een (eerste) project op maat. Meer weten? Solliciteer dan via onderstaande knop en dan spreken we elkaar gauw!

Functie eisen

  • Een BIG-registratie
  • Kennis van verschillende behandelmethoden zoals: EMDR, cognitieve gedragstherapie, schematherapie etc.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een ondernemende, proactieve en flexibele houding
  • Een rijbewijs (B)


Wat biedt Maandag® jou? Uiteraard naast een marktconform salaris (FWG 65) is het leasen van een auto een mogelijkheid bij ons. Hierbij is de keuze aan jou of je deze voor woon-werk verkeer wilt gebruiken of ook privé wilt rijden. Kies je ervoor om met eigen vervoer te gaan? Dan kan dat ook en vergoeden wij €0,19 per kilometer. Maandag® is naast jouw werkgever ook jouw sparringpartner en wij denken graag mee met jouw ambities en carrière stappen.

recruiter van de vacature

Matthias Verheul

recruiter van de vacature

Matthias Verheul