Werkvoorbereider Bouw

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9108255

Over de functie

Organisatorisch sterk, technisch goed onderlegd en ervaring als Werkvoorbereider in de bouwsector?

Voor meerdere projecten in de regio Groningen zoeken wij een werkvoorbereider Bouw!

Als werkvoorbereider ben je zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal klussen. Voor deze klussen doe je de inkoop voor woning- en utiliteitsprojecten, maak je de detailplanningen en bewaak je de voortgang van de projecten. Hierbij signaleer en bereken je meer- en/of minderwerk en onderhoud je contacten over de planning en organisatie met alle in- en externe betrokkenen bij het project (bijvoorbeekd onderaannemers en leveranciers).


Je bent onderdeel van het projectteam en werkt nauw samen met projectleiders, calculators, uitvoerders en andere werkvoorbereiders. Tevens instrueer je de tekenaars van de externe tekenbureaus en controleer je de technische uitwerking en compleetheid van de projecten. Bij de uitvoering van deze werkzaamheden is een proactieve houding richting de opdrachtgever, de collega onderaannemers en de organisatie een vereiste.

Functie eisen

• Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding in de richting van bouwkunde

• Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een functie als werkvoorbereider bij een aannemer

• Je hebt ervaring met AutoCAD, calculatieprogramma's en het inkopen van materialen, enige ervaring met Revit is een pré


Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Een vast dienstverband behoort hierbij tot de mogelijkheden! Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst