Recruiter Onderwijs

 • Category maandag intern
 • Region noord-brabant
 • opleidingsniveau hbo
 • remoteId 9108080

Over de functie

Van maandagochtendkoffie tot vrijdagmiddagborrel. Elke dag is anders! Als Recruiter Onderwijs ben jij samen met de Accountmanager dé schakel tussen leerkrachten en scholen. Samen bepaal je naar wat voor leerkrachten jij op zoek gaat.

Je schrijft een frisse en to-the-point vacaturetekst waardoor meteen duidelijk is wat iemand gaat doen. En dan? Nee, niet wachten tot de sollicitaties binnenstromen. Je gaat snel op zoek! Je struint LinkedIn en alle jobboards af, legt contact met scholen, schakelt je netwerk in en rust niet tot je de perfecte match gevonden hebt.

Het lijkt te mooi om waar te zijn.. Via via kom je in contact met Wouter, een Leraar Speciaal Onderwijs met een aantal jaar ervaring. Je nodigt hem uit op ons kantoor. Onder het genot van een kop koffie maak je kennis en bespreek je zijn wensen. Door jouw verhaal wordt Wouter enthousiast over het werken bij Maandag®. Afwisseling met zekerheid combineren staat hoog op zijn wensenlijstje. Je besluit Wouter te verwelkomen in het team en biedt hem een dienstverband aan. Daar heb je lef voor nodig, maar je bent er van overtuigd dat dit toptalent het verschil gaat maken!

De Accountmanager gaat direct aan de slag. Hij licht het cv toe bij de contactpersonen van een aantal scholen in de buurt, en met succes! Wouter mag op sollicitatiegesprek. Zoals je al verwachtte is ook de directeur van de school meteen enthousiast. Hoera! Je belt Wouter om hem het goede nieuws te vertellen, je geeft een slinger aan de bel en viert dit succes met collega’s. Van deze successen krijg je geen genoeg! Je gaat snel weer aan de slag om nog meer mensen te helpen aan een leuke baan!

En op vrijdag? Dan is het tijd voor die vrijdagmiddagborrel! Hét moment om met je collega’s terug te kijken op een succesvolle week. Want hard werken doe je graag, maar zonder Brabantse gezelligheid is het toch net wat minder leuk. Het team van Maandag® Breda kenmerkt zich door haar nuchtere en positieve instelling. We zijn gedreven, ambitieus en doelgericht. Kom je ons team versterken?  

Functie eisen

Jij hebt…

 • OF: een HBO diploma en minimaal 1 jaar werkervaring in een commerciële functie zoals commercieel medewerker binnendienst, klantenservice medewerker, intercedent etc.
 • OF: een achtergrond in het onderwijs als bijvoorbeeld leraar basisonderwijs of docent op een middelbare school en wilt een nieuwe weg inslaan die nog wel te maken heeft met het onderwijs.

In ieder geval ben je…

 • een commercieel talent, een spontaan en energiek persoon en geen opgever
 • bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar

Wat biedt Maandag® je?

 • Een prima salaris en een uitstekende bonusregeling
 • Een laptop en een mobiele telefoon
 • Reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, onbeperkt vakantiedagen en vakantiegeld
 • Gedreven en enthousiaste collega’s waarmee je de mooiste resultaten boekt
 • Een vliegende start van je Maandag® carrière met een volledig verzorgde introductieweek op de Maandag® Academy

Een dynamische werkomgeving waarin we samen actief met jouw ontwikkeling aan de slag gaan 

recruiter van de vacature

Anouk Goossens

recruiter van de vacature

Anouk Goossens