Docent Scheikunde

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9108045

Over de functie

Een beetje van dit en een beetje van dat! Weet jij niet alleen tijdens een scheikundige proef de juiste elementen samen te voegen maar lukt dit je ook als Scheikunde docent tijdens de lessen? Dan is Maandag® op zoek naar jou! De lesstof is besproken; Veiligheidsbril op en gasbrander aan! Wij zoeken een docent Scheikunde die een juiste hoeveelheid theorie weet te combineren met voldoende praktijk experimenten.

Jij haalt voldoening uit het overdragen van kennis en je weet leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Scheikunde. De klas bijsturen daar en wanneer dit nodig is, is voor jou geen enkel probleem. Je vindt het prettig jouw kwaliteiten en experimenten uit te voeren bij verschillende scholen. Maandag® biedt jou de mogelijk jezelf te ontwikkelen bij aansprekende scholen in Noord-Brabant, dit kan in de vorm van een tijdelijk of vast dienstverband. 

Functie eisen

Functie-eisen:

-          Je hebt een 1e of 2e graad afgeronde opleiding als docent Scheikunde of zit in de afrondende fase van je lerarenopleiding Scheikunde.

-          Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd.

-          Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het doceren van Scheikunde aan leerlingen binnen het voortgezet onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs.

-          Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om in verschillende keukens jouw talent te laten zien en te ontwikkelen


Wat biedt Maandag® jou?


•          Salaris op basis van CAO onderwijs zoals die nu luidt. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring

•          Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen

•          Reiskostenvergoeding ontvang je op basis van €0,19 per kilometer

•          Een leaseauto behoort tot de mogelijkheden

•          Gedurende je opdracht word je begeleid door je accountmanager en recruiter


Het aantal uren, de startdatum en de standplaats zijn bespreekbaar.


Heeft deze vacature voor jou de juiste samenstelling solliciteer dan direct door je CV te mailen naar: stijn.thielen@maandag.nl of bel: 06-12354766. 

recruiter van de vacature

Stijn Thielen

recruiter van de vacature

Stijn Thielen