Starter Bouwkunde

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9108003

Over de functie

Zoek jij als startende bouwkundige een uitdagende omgeving met tal van mogelijkheden? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

Vanuit onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar Bouwkundigen die namens Maandag aan de slag willen bij aannemers, ingenieursbureaus en (semi) overheden. Je kunt hier denken aan functies als Werkvoorbereider/ Calculator, Tekenaar, Inspecteur, Constructeur, Uitvoerder, Bouwkundig adviseur of Bouwplantoetser.


Gaat jou voorkeur uit naar het verder specialiseren in een functie? Of toch naar het breder ontwikkelen in verschillende functies bij diverse opdrachtgevers? In samenspraak met jou bepalen we een ontwikkeltraject waarin jij je door kunt ontwikkelen!

Functie eisen

• Afgeronde HBO opleiding - Bouwkunde

• Relevante werk- of stage ervaring binnen de bouw

Over het bedrijf

Wat biedt Maandag® jou?


Wij bieden je de kans om de arbeidsmarkt te verkennen met de zekerheid van een vast contract en uitstekende financiële voorwaarden.

Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto.

Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst