Financieel beheerder

  • Category financieel
  • Region gelderland noord-brabant utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9107983

Over de functie

De financieel beheerder verzorgt de financiële administratie en is verantwoordelijk voor het tijdig en juist verwerken van alle financiële mutatie en boekingen. Jij bent medeverantwoordelijk voor de planning en control cyclus en draag de verantwoordelijk voor het coördineren van het jaarrekeningtraject. Daarnaast ben je ondersteunend bij het proces van begroting wijzigingen. Ook voer je controle op facturen vóór betalingen (crediteuren).

Jij bent het aanspreekpunt voor de gemeente met betrekking tot financiën en hebt een controlerende rol met betrekking tot het grootboek en financiële vastleggingen. Daarnaast doe je controles en ben je bezig met het uitvoeren van memoriaal (correctieboekingen) binnen de financiële administratie.

Ten slotte ben je betrokken bij het project herinrichting administratie.

Verder werkzaamheden kunnen zijn:

Opstellen, bewaken en signaleren van de voortgang binnen de budgetten en uitgaven rapportage; Ad hoc werkzaamheden, zoals rapportages en werkzaamheden voor team Advies resp. de accountant; Analyses voorbereiden in samenspraak met team Advies; Je draagt zorg voor een adequate informatievoorziening naar management, bestuur en externen; Meedenken en werken aan verbeterprocessen binnen de financiële administratie.

Functie eisen

·        HBO werk- en denkniveau

·        Gemeentelijke ervaring (harde eis)

·        Ervaring met de financiële processen binnen de gemeente

·        Aantoonbare werkervaring met Key2Financien van Centric is een pre

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout

recruiter van de vacature

Willemijn Boekhout