Docent Frans

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region gelderland noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9107976

Over de functie

Ben jij de docent Frans die de mooie klanken van de taal zo over weet te brengen op de leerlingen, dat zij ook een passie krijgen voor de taal van de liefde?

Maandag® Arnhem heeft een eigen onderwijsvestiging gekregen en daar zijn wij erg blij mee. Zo kunnen wij nog beter de onderwijssector bedienen.

Voor de regio Gelderland zijn wij dan ook op zoek naar een docent Frans, die het komende schooljaar een nieuwe uitdaging aan wilt gaan.

Als docent Frans heb jij zowel een passie voor het vak, als voor je leerlingen. Frans is een taal die mooi klinkt en heerlijk in het gehoor ligt. Het wordt dan ook niet voor niets de taal van de liefde genoemd. Dit wil jij graag overbrengen op jouw leerlingen.

Je enthousiasmeert je leerlingen door aan te sluiten op hun belevingswereld. Denk hierbij het inzetten van powerpoints, franse muziek, franse media etc. Frans is een taal die meer verweven zit in onze taal dan waar we bij stilstaan.

Frans is een Romaanse taal en delen een soortgelijke grammaticale structuur en er zijn vaak gelijkenissen in woordenschat. Jij weet dit als geen ander, maar jouw leerlingen staan er niet bij stil. Als docent Frans creëer jij bewustzijn.

Lijkt het je leuk om op verschillende niveaus les te geven en een kijkje te nemen binnen diverse onderwijsinstellingen? Dan is Maandag® de juiste stap voor jou!

Heb jij een 1e of 2e graad lerarenbevoegdheid voor Frans en houd je van afwisseling? Ga dan de uitdaging met ons aan en stuur je CV naar franka.vander weerd@maandag.nl of bel mij op 06-23228760 en ik vertel je graag meer. 

Functie eisen

• Je hebt een 1e of 2e graad (bijna) afgeronde opleiding Frans

• Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd

• Minimaal 1 jaar werk/stage- ervaring binnen het onderwijs

• Beschikbaar voor minimaal 0,5 FTE

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd