Docent Scheikunde schooljaar 2018/2019

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9107963

Over de functie

Maandag® Arnhem heeft een eigen onderwijsvestiging gekregen en daar zijn wij erg blij mee. Zo kunnen wij nog beter de onderwijssector bedienen met de docenten die al voor ons werkzaam zijn en die nog voor ons gaan/willen werken.

Wij willen graag voor het schooljaar 2018 - 2019 ons team uitbreiden en zijn daarom op zoek naar docenten Scheikunde die een 1e of 2e graad bevoegdheid hebben (of in afrondende fase van de opleiding).

Geen dag is hetzelfde binnen het onderwijs. Elke dag sta jij als docent Scheikunde weer voor nieuwe uitdagingen; hoe houd ik orde in mijn klas, hoe krijg ik mijn leerlingen gemotiveerd en weet ik ze te boeien voor het vak Dit is elke dag weer een verassing! Voorbereiding op je lessen is daarin het halve werk en dat weet jij als geen ander.

Je begroet je leerlingen voordat zij de klas binnen komen en neemt de eventuele weerstand weg.

Je begint je les met een stukje theorie over Scheikunde, om vervolgens de leerlingen aan het werk te zetten. Naast het geven van demonstraties of proeven, weet jij aan te sluiten bij de belevingswereld van jouw leerlingen. Dit doe jij door ze te laten zien dat overal om zich heen ze te maken hebben met Scheikunde. Onderwerpen als elementen, atomen en verbindingen weet jij dan ook te vertalen naar de praktijk.

Mentor klassen en vergaderingen kunnen behoren tot je takenpakket, echter ligt jouw passie niet in deze randzaken maar in het doceren en inspireren van leerlingen voor het vak Scheikunde. Lijkt het jou leuk om de sfeer te proeven binnen diverse onderwijsinstellingen, waarbij een vast dienstverband bij Maandag® bespreekbaar zijn?

Voel jij de chemie in jou om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Stuur dan je CV naar franka.vanderweerd@maandag.nl of bel mij op 06-23228760.

Functie eisen

• Je hebt een 1e, 2e graad of bijna afgeronde opleiding Scheikunde

• Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd

• Minimaal 1 jaar werk/stage- ervaring binnen het onderwijs

• Beschikbaar voor minimaal 0,5 FTE

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd