Meewerkstage Online Recruiter

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9106835

Over de functie

Bij Maandag® steken we tijd in het opleiden van onze eigen winnaars. Ook mensen met weinig ervaring helpen wij graag verder. Daarom zijn we op zoek naar een stagiair die alle geheimen van de wereld van het Online Recruiten gaat ontdekken. Wij staan te popelen je te ontmoeten!


Wat ga je doen?

Jouw doel als Online Recruiter is om met potentiele collega’s in contact te komen, collega’s voor het hoofdkantoor in Purmerend en onze Maandag Academy in Rotterdam. LinkedIn, Facebook, Instagram, Twitter? Staan de hele dag open. Jij draait er je hand niet voor om mensen te hunten en te enthousiasmeren over Maandag® en de verschillende functies die wij open hebben staan. Daarna plan je de eerste gesprekken in voor de Corporate Recruiters.


En verder:

Op onze Maandag® Academy leer jij tijdens trainingen de fijne kneepjes van het vak en ontmoet je Maandag® recruiters uit het hele land. Boolean strings? Jij weet straks precies hoe je die moet opstellen.  

Functie eisen

Wat neem je mee?

Assertiviteit. Focus. Creativiteit. Humor. Energie.


Daarnaast beschik je over:

·         Volg je op dit moment een opleiding in de richting van HRM of Personeel en Organisatie;

·         Tijd in je agenda om minimaal 24 uur per week stage te lopen.


Wat verder?

Jij weet, net als je drie Recruitment collega’s, van aanpakken en bent een echte verbinder. Als team gaan we voor het beste resultaat. Wij knallen keihard, knal jij mee? 


Wat bieden wij?

Een stagevergoeding, Microsoft Surface en iPhone (in bruikleen). Fijne collega’s. VrijMiBo’s. Maar vooral een onvergetelijke stage ervaring met toffe collega’s binnen een snel groeiende en energieke omgeving.

Standplaats is Purmerend. Wij verhuizen tegen het eind van 2018 naar Amsterdam Sloterdijk. 

Over het bedrijf

Over Maandag en Whoohoo

·         Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 23 vestigingen.

·         Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen. 

recruiter van de vacature

Emma Veen

recruiter van de vacature

Emma Veen