Senior Adviseur Informatievoorziening

  • Category ict
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9106821

Over de functie

Onze opdrachtgever is een zelfstandige uitvoeringsorganisatie binnen de Rijksoverheid. Kernwaarden die de cultuur omschrijven zijn openheid, professionaliteit en onafhankelijkheid. De mensen die hier werken zijn objectief, op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en dialoog wordt gestimuleerd.


Bij deze organisatie werk je mee aan uiteenlopende projecten. Een belangrijk project is bijvoorbeeld het implementeren van een nieuw zaaksysteem. Jouw doel: Optimale ondersteuning van de primaire processen van de organisatie en vertegenwoordiging van het team DIV. Door jouw ervaring als adviseur leg je gemakkelijk en snel de verbinding tussen verschillende thema's. Je weet goed in te schatten voor welke uitdagingen de organisatie komt te staan.


Je komt te werken in een team van tien collega's. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het centrale klantcontactpunt, het archief, de infotheek en advies en ondersteuning van de interne organisatie op het gebied van informatievoorziening. Het relatiebeheer binnen de organisatie wordt verzorgd voor twee klantadviseurs waarmee je nauw samenwerkt.


Het mooie van jouw functie is dat je naast de projecten ook routinematige werkzaamheden uitvoert zoals o.a. het dagelijks maken van bijv. een nieuwsflits, beheer digitale mailbox, het bestellen en inwerken van publicaties. Jouw kennis op dat vlak (denk aan regelgeving, zorgdragerschap, substitutie en BSD) is een gewaardeerde aanvulling op het team. Dit maakt de functie zeer afwisselend; advies geven met de voeten in de klei!


Het gaat om een fulltime (36 uur per week) functie in Den Haag voor de duur van 1 jaar met optie tot verlenging. 

Functie eisen

Word je al enthousiast van het lezen van deze vacature? Het aller belangrijkste is dat je zin hebt om invulling te geven aan deze mooie rol. Naast jouw enthousiasme en positiviteit neem je het volgende mee:


·         Aantoonbare ervaring als sr. adviseur op het gebied van document-, informatie- en kennismanagement.

·         Minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen het vakgebied informatievoorziening.

·         Kennis en kunde van informatie- en documentmanagement

·         Het is een pré als je ervaring hebt bij het maken van een nieuwsflits voor de interne organisatie binnen de (Rijks)overheid.

·         Je bent communicatief sterk, Je bent overtuigend op de inhoud, komt met praktische oplossingen en brengt positieve energie.

·         Je hebt HBO werk- en denkniveau

·         Je hebt een afgeronde SOD2 opleiding, HMDI of vergelijkbaar

·         Bij voorkeur heb je ervaring met projectmatig werken en het leiden van projecten.


Voldoe jij aan de eisen en zie jij jezelf al aan de slag gaan als Senior Adviseur Informatievoorziening? Dan ontvang ik graag voor 17 augustus jouw sollicitatie inclusief inhoudelijke motivatie.

Over het bedrijf

Wat Maandag® biedt:


- Een marktcomform salaris

- Een vast dienstverband bij Maandag® is bespreekbaar

- Reiskostenvergoeding van € 0,19 per km of een lease-auto

- Uitstekende begeleiding door jouw Accountmanager en Recruiter

- Toegang tot gratis klassikale trainingen en online e-learning via de Maandag® Academy

- 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld

- De kans om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen binnen ons uitgebreide netwerk in de overheidssector.


Genoeg reden dus om vandaag nog te solliciteren! Tot Maandag®!


recruiter van de vacature

Faye de Meij

recruiter van de vacature

Faye de Meij